|

30 Mart AK Parti'nin en önemli seçimi

Aziz Babuşcu, 30 Mart yerel seçimler için, "AK Parti'nin Türkiye'de iktidar olduğu tarihten bugüne kadar girdiği en önemli seçim" olduğunu ifade etti.

.
00:00 - 4/02/2014 Salı
Güncelleme: 12:17 - 4/02/2014 Salı
Yeni Şafak
30 Mart AK Parti'nin en önemli seçimi
30 Mart AK Parti'nin en önemli seçimi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Moral FM'de yayınlanan Sabah Gündemi programına konuk oldu. 30 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için "AK Parti'nin Türkiye'de iktidar olduğu tarihten bugüne kadar girdiği en önemli seçim" diyen Babuşçu, yaklaşan seçim sürecinde yaşananları da değerlendirdi.

AK Parti'nin girdiği bütün seçimlerde koşullar gereği Türkiye'nin en önemli seçimleri yaşadığını ifade eden Babuşçu, yaşanacak olan seçimin bir yerel seçim olmasına rağmen Türkiye koşullarının bu seçimi de olağanüstü bir öneme sahip hale getirdiğini' ifade etti.

30 Mart'taki yerel seçimlerin AK Parti'nin iktidar olduğu günden bugüne kadar girmiş olduğu en önemli seçim olacağı vurgusunu yapan Babuşçu, "Bu seçime bütün seçimlerin finali diyebiliriz" ifadesini kullandı. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana partiyi bertaraf etmek isteyenlerin olduğunu belirten Babuşçu, "Her defasında farklı bir senaryo ile AK Parti alaşağı edilmek istendi ama AK Parti her defasında daha güçlü bir millet desteği ile yoluna devam etti" diye konuştu.

"AK PARTİ KARŞITLIĞINDA GÜÇLÜ BİR İTTİFAK KURULDU"

Seçimi etkilemek adına çok farklı manipülatif argümanların kullanılacağını söyleyen Babuşçu, geçtiğimiz gün gündeme gelen anketlerin de bunlardan biri olduğunu söyledi. Babuşçu, AK Parti'yi zaafa uğratmak için her türlü yöntemin kullanılacağı uyarısında bulunurken, AK Parti karşıtlığı üzerinden güçlü bir ittifak kurulduğunu da sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Babuşçu, bu süreçte yine vatandaşla iç içe olduklarını ve ne yaşandığını anlattıklarının da altını çizdi. Vatandaşların her şeyi çok iyi gördüğünü ve çok iyi okuduğunu söyleyen Babuşçu şöyle konuştu:

"Türk demokrasisi tarihinin finali olan, AK Parti'nin geleceği ve Türkiye'nin geleceği açısından final olan bu yerel seçimlerde vatandaşların vicdani kanaatinde her şeyin görüldüğünü biliyoruz. Hiçbir endişemiz yok."

10 yıl önce