|

AK Parti'nin bir adayı değişti!

AK Parti Genel Merkezi, AK Parti Germencik Belediye Başkan adaylığı için önceki gün açıklanan Fuat Öndeş ismini Mustafa Bircan olarak değiştirdi.

.
00:00 - 19/01/2014 Pazar
Güncelleme: 10:52 - 19/01/2014 Pazar
Yeni Şafak
AK Parti'nin bir adayı değişti!
AK Parti'nin bir adayı değişti!

AK Parti Genel Merkezi 16 Ocak 2013 Perşembe günü akşam saatlerinde yaptığı açıklamada 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Aydın'da yarışacak belediye başkan adaylarının ismini ilan etmişti. Söz konucu listede yer alan AK Parti Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş ismi de diğer isimlerle birlikte basın organlarında yer almıştı.

AK Parti Aydın ilçe belediye başkan adaylarıyla ilgili haberlerin yayınlanmasının ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından bugün AK Parti Germencik İlçe Teşkilatına gönderilen faks ile AK Parti Germencik Belediye Başkan Adayının Fuat Öndeş değil Gıda Tarım ve Hayvancılık eski ilçe müdürü Mustafa Bircan olduğu ortaya çıktı.

AK Parti Germencik Belediye Başkan Adayı Mustafa Bircan ile bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Germencik İlçe Başkanı İsmail Eyinovası, yanlış anlaşılmadan dolayı il açıklanan listede Fuan Yöndeş'in ismine yer verildiğini söyledi. Eyinovası, kendilerine bugün ulaşan faksla adaylarının Gıda Tarım ve Hayvancılık eski ilçe müdürü Mustafa Bircan olduğunun kesinleştiğini belirtti.


10 yıl önce