|

"Ankara için Mansur Yavaş'la görüşüyoruz"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, yerel seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek "Ankara'da Mansur Yavaş ile görüşüyoruz, gelirse partimize güç verir" dedi.

Aa
00:00 - 26/09/2013 Perşembe
Güncelleme: 16:33 - 26/09/2013 Perşembe
Yeni Şafak
"Ankara için Mansur Yavaş'la görüşüyoruz"
"Ankara için Mansur Yavaş'la görüşüyoruz"

Bozok, partisinin Aydın il başkanlığını ziyaretinde, BBP'nin Türkiye'de tecrübeli bir parti olduğunu ve her seçim döneminde "ittifak" söylentilerinin gündeme taşındığını söyledi.

BBP'nin tüm seçimlerde, Türkiye'nin her yerinde adayını çıkaracağını, başkalarının ittifak beklentisinin boşuna olduğunu vurgulayan Bozok, "İttifak yok, olursa BBP çatısı altında olur. Tüm belediyelerde kendi adayımız ve logomuzla yer alacağız" dedi.

Seçimde süpriz isimlerle çıkacaklarını belirten Bozok, bununla ilgili görüşmelerinin de devam ettiğini, Ankara'da da Mansur Yavaş'la görüştüklerini belirtti. Bozok, Yavaş'ın partilerine gelmesinin kendilerine güç vereceğini söyledi.

Bazok, seçim barajıyla sandığa gitmenin demokrasiye yakışmadığını kaydederek, "Başbakan ne diyorsa o oluyor. Şimdi konuşulan dar bölge sistemi daha tehlikeli. Ülkemiz artık uyanmalı, süslü laflara kanmamalı" diye konuştu.

Bozok, Muğla Yatağan, santral işçileriyle biraraya geldiklerini ve sorunlarını dinlediklerini bildirerek BBP olarak özelleştirmeye karşı olduklarını ifade etti.


11 yıl önce