|

Antalya Türel'in hasretini çekiyor

Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül'ün Menderes Türel'le ilgili "Antalya 5 senedir Menderes beyin bıraktığı hizmetlerin hasretini çekiyor" dedi.

Dha
00:00 - 16/10/2013 Çarşamba
Güncelleme: 15:37 - 16/10/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Antalya Türel'in hasretini çekiyor
Antalya Türel'in hasretini çekiyor

Ak Parti İl binasında Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Milli Savunma eski Bakanı Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, Kültür ve Turizm eski Bakanı İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Menderes Türel, Antalya milletvekilleri Sadık Badak, Gökcen Özdoğan Enç ve Hüseyin Samani, İl Başkanı Mustafa Köse ve partililer katıldı.

"TÜREL İLE İYİ GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORUM"

Antalya milletvekili olmaktan dolayı kendini çok şanslı gördüğünü belirten Vecdi Gönül, "İki genel başkan yardımcımız var. Menderes bey, şu an kendisiyle iyi geçinmeye çalışıyorum. Efendim ne olur ne olmaz belki belediye başkanlığı falan işimiz düşer diye. Antalya 5 senedir Menderes beyin bıraktığı hizmetlerin hasretini çekiyor. Bütün Türkiye'de iftihar ediyorduk hizmetleriyle, bir ara verildi. Temenni ediyorum hizmet bayrağını belediye binasına dikeriz" diye konuştu.

"KİMSE ÜSLUBUMUZDAN KAYGI DUYMAMALI"

Ertuğrul Günay ise 2014 yerel seçimlerinde sahil şeridindeki belediyelerde başarılı olmak istediklerini anlattı. Yerel seçimlerde sahil şeridindeki illerde 'Biz bütün Türkiye'yi yönetiyorsak, bu sahil kentlerini de yönetebiliriz' düşüncesini ortaya koymak gerektiğini belirten Ertuğrul Günay, "Hiç kimse bizim siyasi üslubumuzla ilgili bir kaygı duymamalıdır. Biz kimsenin yaşam tarzıyla, hayat tarzıyla meşgul değiliz. Biz herkesin hayat kalitesinin yükselmesiyle meşgulüz" diye konuştu.

TÜREL: TEMAYÜL YOKLAMASI YAPACAĞIZ

Törende konuşan Menderes Türel de Kurban Bayramı'nın manasının iyi anlaşılmasının başarıyı da beraberinde getireceğini söyledi. Başarıda teşkilatların büyük önemi olduğunu ifade eden Türel, daha önce olduğu gibi 2014 yerel seçimlerinde de teşkilatların kanaatlerini dikkate alacaklarını dile getirdi. Antalya'da bu ay teşkilatların tüm unsurlarının katılacağı bir temayül yoklaması yapılacağını aktaran Menderes Türel, "Onların kanaatleri Ankara'da bizim kriterlerimiz içinde yerini alacak" dedi.

10 yıl önce