|

'Bakırköy'ü bunlardan kurtarın'

Başbakan Erdoğan Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Konuşmasının büyük bölümünü sağlıkta yapılan hizmetlere ayıran Erdoğan, yerel seçim öncesi CHP'nin bünyesinde olan Bakırköy için, "Gelin Bakırköy'ü bunlardan kurtarın" dedi.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 16/02/2014 Pazar
Güncelleme: 16:25 - 16/02/2014 Pazar
Yeni Şafak
'Bakırköy'ü bunlardan kurtarın'
'Bakırköy'ü bunlardan kurtarın'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Bakırköy'de Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışını yaptı. Sağlıkta yapılan hizmetlerden bahseden Erdoğan, " Avrupa'da örnek alınan bir sağlık hizmeti veriyoruz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkanlar;

Pek çok kamu hastanesi özel hastanelerle yarışacak hizmet standardına ulaştı.

Vatandaşlarımızın desteği sürdüğü müddetçe hizmetimize devam edeceğiz.

Abdestinden şüphesi olmayanın namazından şüphesi olmaz.

Kanuni bir sağlıklı nefese, devleti feda etmeye razıydı. Ama dizideki Kanuni değil! Bizim ecdadımız gayri ahlaki pozisyonlarda hayatını geçirmedi, at sırtında geçirdi.


Biz sizin desteğinizle birlikte yürümeye devam edeceğiz. Beddua bumerang gibidir, döner sahibini bulur. Hedef 30 Büyükşehir'in tamamında şehir hastanelerini yaygınlaştırmak. Bir başka hedefimiz vatandaşımız bu kurumlara adım attığında, devletimiz bana değer veriyor diyebilsin.

12 yıl öncesinin Türkiye'si artık yok. Birileri gerçekleri ne kadar çarpıtmaya çalışırsa çalışsın, güneş balçıkla sıvanmaz.

Avrupa'da örnek olduk

Kurduğumuz sağlık sistemi birçok ülkede örnek olarak gösteriliyor. Onlar yolsuzluğun lafını yapıyor, biz onların yolsuzlukta harcadığını vatandaşa hizmete harcıyoruz. Biz halkıyla bütünleşen bir iktidarız. Bu devrimi biz yaptık.

Doğan her çocuk sigortalı

Genel Sağlık Sigortası sistemiyle, doğan her vatandaşımız sigortalı doğuyor. İşsiz, öğrenci hatta ülkemizdeki sığınmacılar bile bu sistemin içinde bulunuyor. Devlet sadece bir kesime, gruba ve anlayışa hizmet veren yapı olamaz. Her bir vatandaşımız eşit bir şekilde yararlanmalı.

Bunlar 1. köprüye de,2. köprüye de karşı çıktı. 3. köprüye de karşı çıkıyorlar. Bunların cibiliyetinde bu var.

Gelin şu Bakırköy'ü de bunların elinden kurtarın.

10 yıl önce