|

Bir Büyükşehir adayı daha belli oldu

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Twitter''dan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının Osman Zolan olduğunu açıkladı.

İha
00:00 - 10/12/2013 Salı
Güncelleme: 11:31 - 10/12/2013 Salı
Yeni Şafak
Bir Büyükşehir adayı daha belli oldu
Bir Büyükşehir adayı daha belli oldu

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, sosyal paylaşım sitesi Twitter''dan bir açıklama yaparak Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının mevcut başkan Osman Zolan olduğunu açıkladı. Zeybekci attığı tweette, "Değerli kardeşim yol arkadaşım Osman beye Denizli Büyükşehir Belediye başkanı adaylığı hayırlı olsun, Allah hayırlı hizmetlere vesile kılsın" yazdı. Bunun üzerine birçok kişi bu tweeti paylaşırken, Osman Zolan''ın da paylaştığı görüldü. 10 Aralık 1964 doğumlu olan Osman Zolan''ın bugün doğum günü olduğu kaydedildi.

OSMAN ZOLAN KİMDİR?

1964''de Denizli''nin Tavas ilçesinde doğan Osman Zolan ilkokulu Tavas''ın Garip Köyü''nde, orta ve lise eğitimini ise Isparta - Gönen Öğretmen Lisesi''nde tamamladı.Akademik eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi''nde tamamlayan Zolan, Denizli Barosu''na kayıtlı olarak avukatlık yaptı. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçilen zolan o tarihten bu yana Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Zolan, 16 Mart 2011 tarihinde ise Denizli Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

10 yıl önce