|

CHP aday adayı MHP adayının lehine çekildi

CHP Aliağa Belediye başkan aday adayı Tolga Sezer, MHP adayı Serkan Acar'ın lehine çekildi.

Cihan
00:00 - 15/01/2014 Çarşamba
Güncelleme: 12:26 - 15/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
CHP aday adayı  MHP adayının lehine çekildi
CHP aday adayı MHP adayının lehine çekildi

Sezer, merkez seçim ofisinde düzenlediği basın toplantısında, bir süre önce girdiği adaylık yarışından Acar lehine çekildiğini açıkladı.

Sezer, İzmir'in Aliağa ilçesine yapılan hizmetleri yetersiz bulduğunu düşünerek yola çıktığını, ilçenin gerek belediye bütçesi gerekse Türkiye ekonomisindeki konumu itibarıyla bir Avrupa şehri görünümünde olmayı hakettiğini belirterek, ''Başkanlarımıza baktığımızda hepsi iyi niyetli, dürüst, son derece yeterli insanlar. Peki yanlış olan neydi? Bunun cevabı çok basit, ekip. Aliağa gibi bir ilçeyi yönetmek için ne kadar donanımlı olursa olsun bir tek başkanın kendisi yetmez. Halka hizmet yetenekli, bilgili ve samimi olarak hizmet etmeyi düstur edinmiş bir ekiple mümkündür.'' dedi.

2007 yılından bu yana CHP üyesi olduğunu, partisine gönül bağının da devam ettiğini söyleyen Tolga Sezer, kararının sebebini şöyle anlattı: ''Partimin delege seçimi yapmaması ve yine genel merkezimizin belirleyeceği bir aday adayının aday olacağı, beni bu kararı almaya götürdü. Bu süreçte, senelerdir arkadaş olduğum Serkan Acar'ın ekibiyle tanıştım, projelerini inceledim, kendisiyle sohbet ettim. Gördüğüm bu ince detaylı çalışmalar ve planlamalar, ancak bir Aliağalının elinden çıksa bu kadar Aliağa için güzellikler düşünülürdü diyeceğim türden. Her detayı düşünülmüş, planlanmış, bütçesi projeleri yapılmış, kısacası ayakları yere basan ve bir kere start verildiğinde kısa sürede hayata geçirilebilecek projelerdi.''

MHP adayı Serkan Acar ise Sezer'e teşekkür ederek, ''Ne mutlu ki 28 Ekim'deki aday tanıtım buluşmasından bu yana hep güzellikler yaşadık. Bu da bizim için bir mutluluk kaynağıdır. Kendisine teşekkür etmek isterim. İyi ki geldin. Aliağa'nın değişimi için verdiğin destek, bizim için çok önemli. Ailemize hoş geldin.'' diye konuştu.

10 yıl önce