|

CHP Sarıgül'e kapıları kapattı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Parti meclisinde onun (Mustafa Sarıgül) hakkında verilmiş olan disiplin suçunun kaldırılması gibi bir konu söz konusu değildir, üye olmadan aday olması da." dedi.

Aa
00:00 - 30/08/2013 Cuma
Güncelleme: 10:30 - 30/08/2013 Cuma
Yeni Şafak
CHP Sarıgül'e kapıları kapattı
CHP Sarıgül'e kapıları kapattı

CHP Almus İlçe Başkanlığının düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğine katılmak üzere Almus'a gelen Keskin, İlçe Başkanlığını ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

ADAY OLACAK MI?

Mustafa Sarıgül'ün CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olup olmayacağı sorulunca Keskin, "Şu an öyle bir şey yok. Biliyorsunuz Mustafa Sarıgül'ün aday olabilmesi için daha önceden partide bir ihraç kararı var, ihraç kararının ortadan kaldırılması gerekiyor. Şu ana kadar Mustafa Sarıgül tarafından CHP'ye dönmek için bir başvuru yapılmamıştır. Dolayısıyla 8 Eylül'de yapılacak parti meclisinde onun hakkında verilmiş olan disiplin suçunun kaldırılması gibi bir konu söz konusu değildir. Mustafa Sarıgül'ün disiplin suçu kararı kalkmadan da partimize üye olması söz konusu değildir. Üye olmadan da aday olması söz konusu değildir" diye konuştu.

11 yıl önce