|

CHP'den Sarıgül açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, ''Mustafa Sarıgül''ün CHP''nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağı ve Kılıçdaroğlu ile diyalog köprüsü kurulduğu'' iddialarına ilişkin, ''CHP açısından önemli olan İstanbul''u kazanacak bir adayın belirlenmesidir. Bu o kişi veya bu kişi olabilir ama o belirlenecek kişinin o seçimi mutlaka alması gerekir'' dedi.

İha
00:00 - 27/05/2013 Pazartesi
Güncelleme: 13:07 - 27/05/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
CHP'den Sarıgül açıklaması
CHP'den Sarıgül açıklaması

Bir basın mensubunun, ''Mustafa Sarıgül''ün CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağı ifade ediliyor. Kılıçdaroğlu ile de bir görüşme köprüsünün kurulduğu iddia ediliyor, ne diyorsunuz?'' sorusuna CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, ''Böyle bir görüşme olup olmadığından bilgim yok. Bilgim olmadığı için oldu da diyemiyorum olmadı da diyemiyorum ama İstanbul''un önemi belli. Sayın Mustafa Sarıgül''ün gazetelerde medyada yer alan konumu belli. CHP açısından önemli olan İstanbul''u kazanacak bir adayın belirlenmesidir. Bu o kişi veya bu kişi olabilir ama o belirlenecek kişinin o seçimi mutlaka alması gerekir'' yanıtını verdi.

''Sizce Sayın Sarıgül İstanbul''u alabilir mi?'' sorusuna da Loğoğlu, ''O sorunun cevabını bilsek mesele zaten bitmiş olabilir. Ama yapılan haberlerde İstanbul''da çok güçlü bir konumda olduğunu görüyoruz'' dedi.


11 yıl önce