|

CHP'li aday kendisine oy atamadı

CHP Düzce Belediye Başkan adayı Basri Karslıoğlu, kendisi için oy kullanamadı. Karslıoğlu, başka köy sınırlarında ikamet ettiği için kendisine oy atamadı.

İha
00:00 - 30/03/2014 Pazar
Güncelleme: 13:58 - 30/03/2014 Pazar
Yeni Şafak
CHP'li aday kendisine oy atamadı
CHP'li aday kendisine oy atamadı

CHP Düzce Belediye Başkan adayı Basri Karslıoğlu, merkeze bağlı Pınarlar köyünde 148 nolu sandıkta oyunu kullandı. Belediye sınırları dışında köyde oy kullanması nedeniyle kendisine oy kullanamadı.

Basri Karslıoğlu oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, ''İnşallah ülkemiz için hayırlı olan neyse o olsun. Ülkemizde şu an ciddi bir gerginlik var. İnşallah seçim sonrasında o gerginlik sona erer hep beraber bu ülke için Düzce için mücadele ederiz" dedi. Düzce için daha iyi bir Türkiye için çalışmak gerektiğini anlatan Karslıoğlu, şöyle konuştu: "Ben burada oturuyorum. Aslında şehir merkezinde üstüme kayıtlı su ve elektrik aboneliği var. İstesem kent merkezine aldırabilirdim ama ben her zaman doğrusu neyse onu yaptım. Burada da onu tercih ettim. Yani şimdi köyde otururken seçim diye şehre alıp kullanmayı uygun görmedim. Doğrusu buydu ve bunu yaptım. Oyu, Düzce''de oy kullanacak olanlardan istedim. Şimdi ben hayatım boyunca doğru neyse onu yaptım. Yine burada da doğru olanı yaptım'' ded,

10 yıl önce