|

CHP'nin tacizine Topbaş'tan cevap

Topbaş, vatandaşlara seslendiği dakikalarda CHP seçim bürosundan yapılan müzikli tacize "CHP İlçe Teşkilatları saygıda kusur etse de biz aldırmayız" diye cevap verdi.

İha
00:00 - 25/02/2014 Salı
Güncelleme: 16:31 - 25/02/2014 Salı
Yeni Şafak
CHP'nin tacizine Topbaş'tan cevap
CHP'nin tacizine Topbaş'tan cevap

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniyeli vatandaşlara seslendiği sırada CHP ilçe seçim irtibat bürosundan seçim şarkıları yankılandı. Bunun üzerine Topbaş, "CHP İlçe Teşkilatları saygıda kusur etse de biz aldırmayız. Biz yaratılanı yaratandan ötürü severiz" dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Kadir Topbaş, Ümraniye'de partisinin Seçim İrtibat Bürosunu açarak vatandaşla bir araya geldi. Başkan Topbaş'a Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'da eşlik etti. Kadir Topbaş konuşmasını gerçekleştirdiği sırada seçim irtibat bürosunun karşısında bulunan Ümraniye CHP seçim irtibat bürosunun seçim için kullandığı müzikleri duyuldu.

Bunun üzerine müziğe tepki gösteren AK Partilileri sakinleştirmek ise Kadir Topbaş'a düştü. Partililere sakin olması konusunda uyaran Topbaş, "Birileri saygıda kusur etse de biz aldırmayız. Biz yaratılanı yaratandan ötürü severiz. Sizler bunları çok iyi değerlendiriyorsunuz. İnanıyorum ki vatandaşlarımız vefa duygusuyla hizmeti aşk olarak gören AK kadrolara yetkiyi verecektir. Birilerinin 30 Mart akşamı yüzünün renginin nasıl olacağını merak ediyorum " dedi.

10 yıl önce