|

Evi idare edemiyorum CHP bana adaylık teklif etti

Kendisine CHP'den adaylık teklif edildiğini söyleyen türkücü Mahmut Tuncer, "'kardeş, ben evi idare edemiyorum. Milleti nasıl idare edeceğim" diyerek teklifi reddettiğini açıkladı.

İha
00:00 - 2/03/2014 Pazar
Güncelleme: 11:29 - 2/03/2014 Pazar
Yeni Şafak
Evi idare edemiyorum CHP bana adaylık teklif etti
Evi idare edemiyorum CHP bana adaylık teklif etti

Bakan Çelik'ten para isteyen Tuncer,espriler yapıp göbek attı. CHP'den adaylık teklifi geldiğini söyleyen Tuncer, bölgedeki çalışmaları nedeniyle Bakan Çelik ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç'e destek verdi.Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından 1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Muhasebe Haftası nedeniyle gece düzenlendi. Gecede misafir olarak bulunan Mahmut Tuncer, geceye katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik ile bir süre konuştu.

Kendisinin de CHP'den teklif aldığını belirten Tuncer, teklifi reddettiğini açıkladı. Tuncer, şöyle konuştu:

Geçen Şanlıurfa'ya geldiğim de 3-5 arkadaşla oturduk, muhabbet ederken, belediye başkanı adaylığı teklif edildi. O arkadaşlarımız CHP'liymiş. Ben de, 'kardeş, ben evi idare edemiyorum. Milleti nasıl idare edeceğim' dedim. Vallahi, 4 çocuk var. Biri bağırıyor, filan oldu, diğeri bağırıyor falan oldu. Bu ülkede topluma hizmet etmemenin vebali çok büyük.


10 yıl önce