|

Gökçek CHP'yi bombaladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından CHP adayları hakkında öyle açıklamalarda bulundu ki...

İha
00:00 - 12/02/2014 Çarşamba
Güncelleme: 10:58 - 12/02/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Gökçek CHP'yi bombaladı
Gökçek CHP'yi bombaladı

Başkan Gökçek, "Dürüstlük abidesi (!) KK...bak CHP Ankara mv adayı İlyas Güven Eroğlu'nun sahibi olduğu sitede Çankaya adayın hakkında neler var neler...sevgili KK hadi cevaplasana" diyerek CHP'nin Çankaya Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen ile ilgili milyonluk arsa skandalını anlatan goo.gl/38zps0 linkini paylaştı. Gökçek, CHP'li Adnan Keskin'in karıştığı hafriyat ihalesi ile ilgili iddiayı da http://goo.gl/t4we3l linkinden paylaşarak, "Sevgili KK aynı yerden al bir iddia daha...ben söylesem kızarsın, kendi partilin bak Adnan Keskin için ne diyor?" dedi.

"BAŞBAKANIMIZ KILIÇDAROĞLU'NUN BANA HAVALE ETMİŞTİ"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Ankara adaylarının tanıtım toplantısında kendisine hitaben, "Kemal Kılıçdaroğlu'nu sana bırakıyorum" sözlerini hatırlatan Gökçek, twitter hesabından şu ifadelere yer verdi:

"Biliyorsunuz Sayın Başbakanım KK'yı AK Partimizin son Ankara aday tanıtımında bana havale etmişti. Programımız çok yoğun olduğu için maalesef geciktim. Başta Başbakanımdan, sonra twit aleminden özür dilerim. Bugün itibarıyla KK ve CHP'de tencerenin kapağını açıyorum" diyerek twitlerini sürdürdü. CHP'nin Çankaya Belediye Başkanı adaylık durumunu da değerlendiren Başkan Gökçek, twitter hesabından, "Şimdi size Çankaya Belediye Başkanlık hikayesini yazacağım...kim kimi, neden dolayı aday yaptırdı? İşin içinde hangi iş var? Buyurun..Bu olayın kahramanı Gürsel Erol'dur. KK'nın baş danışmanı Gürsel Erol'u tanır mısınız? Tanımayanlara ben tanıtayım" diyerek http://goo.gl/osbsnm linkini verdi ve Gürsel Erol hakkındaki mahkumiyet kararını paylaştı.

Gökçek, twitter hesabından şu görüşlerini ifade etti:

"İşte Gürsel Erol'un mahkumiyet kararı...KK'ya soru...ihaleye fesat katan birini nasıl baş danışman yaptın? pic.twitter.com/7kdalmrtyb Gürsel Erol mahkum olunca KK, onu kurtarmak için seferber olur ve CHP mv'ne bir önerge verdirerek Gürsel'i kurtarır. http://goo.gl/lxvsvy.

"KILIÇDAROĞLU HADİ CEVAP VER"

Dürüstlük abidesi (!) KK, işine gelince ihaleye fesadı nasıl ortadan kaldırırsın değil mi? Hadi cevap ver... pic.twitter.com/ac8cakkwr8.

Gürsel Erol, Doğan Taşdelen'in ablasının oğludur...Çankaya Belediye Başkan adayı Alper Taşdelen (Doğan Taşdelen'in oğlu) Gürsel vasıtasıyla KK'nın onayını alarak başkan adayı olur...halka tamamlanmıştır...hesap Çankaya'yı ihaleye fesattan mahkum olan Gürsel Erol idare edecektir..Dürüstlük abidesi (!) KK...bak CHP Ankara mv adayı İlyas Güven Eroğlu'nun sahibi olduğu sitede Çankaya adayın hakkında hangi iddialarda bulunuyor...hadi cevap bekliyoruz...peşindeyim KK" http://goo.gl/38zps0"

Gökçek, attığı twitte, "İşte Son Ankara Anketi. CHP'liler benim ankete inanmazlar. Ama Sözcü'nün anketine inanırlar. Bakın Sözcü'nün anketi" diyerek Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan ORC şirketinin Ankara'da yaptığı son anketin lignini http://goo.gl/Bf9Nha verdi.

OY ORANLARINI AÇIKLADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde twitter'dan yaptığı "Beypazarı'nda Anket" çağrısına cevap veren ANAR şirketinin yaptığı anket sonuçlarını da duyurdu. Gökçek, twitter hesabından, "Tüm anket şirketlerini Beypazarı'nda anket yapmaya davet etmiştim. Çağrıma ANAR da uymuş işte Beypazarı sonucu" diyerek pic.twitter.com/wzr61aoWNb linkiyle anket sonucunu paylaştı. ANAR'ın Beypazarı'nda yaptığı son ankette AK Parti yüzde 56.6, CHP yüzde 37.6, MHP yüzde 5.1 olarak yer alıyor.

10 yıl önce