|

Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na iki isimli teklif

CHP'nin Ankara'da Mansur Yavaş'ı aday göstermeye hazırlanmasına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ilginç bir tepki geldi.

.
00:00 - 16/12/2013 Pazartesi
Güncelleme: 10:49 - 16/12/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na iki isimli teklif
Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na iki isimli teklif

CHP 'nin Ankara 'da Mansur Yavaş 'ı aday göstermeye hazırlanmasına Ankara Büyükşehir mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti'nin adayı Melih Gökçek 'ten ilginç bir tepki geldi. Gökçek açıklamasında Kemal Kılıçdaroğlu 'na yüklenerek ''Ne hallere düştün sen, sana bir teklifim var'' dedi ve CHP ile ilgili alaycı bir açıklama yaptı. İşte Melih Gökçek'in Twitter'da Mansur Yavaş yorumu: Mansur'un CHP'ye iki ana şartı...Büyükşehir listesini ben yapacağım... Söylemlerime CHP karışamaz ve dayatma yapamaz... Ne hallere düştün KK…CHP adayı solcumu olsun sağcımı, kafaları döndü. KK'ya teklifim büyükşehir belediye başkanlığına Mansur'la Muharremi birlikte seçim kuruluna bildirsin... Söz veriyorum seçim kuruluna itiraz etmeyeceğim ve AK Partiye itiraz ettirmemek için elimden geleni yapacağım.

Bir gün Mansur bir gün Muharrem idare etsin

CHP bu kıyağımı unutmasın. Seçilince belediyeyi bir gün Mansur, bir gün Muharrem idare eder. İkisi bir AK Parti adayı etmezse onu da bilemem…

Yavaş'tan cevap

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın programına katılan Mansur Yavaş, adaylıkla ilgili konuştu. Yavaş,"kararımı verdim, CHP'den aday olmak istiyorum" dedi. Endişeniz var mı sorusuna ise Mansur Yavaş; "hayır yok, ben kazanırım. Gökçek'le didişmeden, sadece projelerimi konuşacağım" diye cevap verdi.

10 yıl önce