|

İSPARK''ın Genel Müdürü Ümraniye''den aday adayı

Değnekçiliğe karşı verdiği amansız mücadelesiyle tanınan İspark''ın kurucu Genel Müdürü Kadir Gurbetci sosyal medya aracılığıyla Ümraniye Ak Parti aday adayı olduğunu ilan etti.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 25/10/2013 Cuma
Güncelleme: 09:29 - 25/10/2013 Cuma
Yeni Şafak
İSPARK''ın Genel Müdürü Ümraniye''den aday adayı
İSPARK''ın Genel Müdürü Ümraniye''den aday adayı

Gurbetci facebook sayfasından yaptığı açıklamada ''Otuz yılı aşkın siyasi birikim ve emekle, milletimizin yeniden "Huzur Medeniyeti" inşasında; çıtayı oy, hizmet ve iletişimde el ve gönül birliği içinde daha da zirveye çıkarmak için, 45 yıldır havasını soluduğum Ümraniye'de Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyor ve adaylık müracaatını yapıyorum. Takdir, AK Parti teşkilatı ve halkımızdan, tevfik Allah''tandır'' ifadesinde bulundu.

Gurbetci Cuma günü aday adaylığını Ak Parti İlçe Başkanlığı''nda resmen açıklayacak.

Kadir Gurbetci Kimdir.

1964 yılında doğan Kadir Gurbetci, 1968 yılından bu yana Ümraniye''de ikamet etmektedir.

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Gurbetci, yüksek lisans eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesinde ''Uluslararası Ticaret'' dalında tamamladı. Mastır programına Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü "Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi" dalında devam etmektedir.

Sırasıyla 1982 yılında İngilizce, 1983 yılında Arapça, 1987 yılında ''Muhasebe – Finansman'' (İTO - Marmara Üniversitesi),1993 yılında ''Yerel Yönetimler'', 2003 yılında da Siyaset Akademisinden eğitimler aldı. Çeşitli dernek, vakıf ve sermaye şirketlerinde yöneticilik yapan Gurbetci; 1988''den bu yana Mali Müşavirlik hizmetleri ile iştigal etmektedir.

Uzun yıllar sosyal ve siyasi faaliyetlerde aktif görev alan Gurbetci bir dönem Ak Parti İstanbul İl yönetim kurulu üyeliği de yaptı.

Gurbetci, Ekim 2005- 2011 tarihleri arasında 6 yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK A.Ş' de kurucu Genel Müdür olarak görev yaptı.

Gurbetci evli olup dört çocuk babasıdır.


10 yıl önce