|

Isparta'da seçim sonuçları

Isparta'nın Atabey ilçesinde belediye başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre, Adalet ve Kalkınma Parti'si (AK Parti) adayı Tevfik Atasoy kazandı. Gölen ilçesinde de yine AK Partinin adayı Ahmet Doğan kazandı. Keçiborlu belediye başkanlığını da AK Partisiadayı Yusuf Murat Parlak kazandı.

Aa
00:00 - 30/03/2014 الأحد
Güncelleme: 19:40 - 30/03/2014 الأحد
Yeni Şafak
Isparta'da seçim sonuçları
Isparta'da seçim sonuçları

AK Parti adayı Atasoy yaptığı açıklamada başkanlığı kazandığını bildirdi.

Tevfik Atasoy'un özgeçmişi

1961 yılında Isparta Atabey'de doğdu. Isparta Eğitim Enstitüsünü tamamladı. Matematik öğretmenliğinden 2004 yılında emekli oldu. 2004-2009 yıllarında Atabey Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. Evli ve iki çocuk babasıdır.

- Isparta'nın Gönen ilçesinde belediye başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre, Adalet ve Kalkınma Parti'si (AK Parti) adayı Ahmet Doğan kazandı.

AK Parti adayı Doğan, yaptığı açıklamada Gönen belediye başkanlığını kazandığını söyledi.

Ahmet Doğan'nın özgeçmişi

1960 yılında Isparta Gönen'de doğdu. Tapu Kadastro Meslek Lisesini bitirdi. Çeşitli illerde Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde görev aldı. 1990 yılında işletme fakültesi önlisans mezunu oldu. 2005 yılında emekli oldu. 2005 yılından itibaren Süleyman Demirel Üniversitesi Selahattin Karasoy Meslek Yüksek Okulu'nda öğretim görevlisi olarak görev yaptı. AK Parti Gönen İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Evli ve üç çocuk babasıdır.

AK Parti'nin adayı Parlak, yaptığı açıklamada belediye başkanlığını kazandığını söyledi.

Yusuf Murat Parlak'ın özgeçmişi

Yusuf Murat Parlak, 1975 yılında Isparta Keçiborlu'da doğdu. Anadolu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu. İlçede, AK Parti'nin kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttü. Evli ve iki çocuk babasıdır.

٪d سنوات قبل