|

İzmir'de CHP ile AK Parti arasındaki makas kapandı

Cihan
00:00 - 18/04/2013 Perşembe
Güncelleme: 15:36 - 18/04/2013 Perşembe
Yeni Şafak
İzmir'de CHP ile AK Parti arasındaki makas kapandı
İzmir'de CHP ile AK Parti arasındaki makas kapandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik, İzmir'de yapılan son kamuoyu yoklamalarına göre oy oranları açısından AK Parti ile CHP arasındaki makasın kapandığını söyledi. Ege bölgesi milletvekilleri ile bugün bir toplantı gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantıda paylaştığı son kamuoyu çalışmalarına ilişkin İzmir'le ilgili bir soruya cevaben konuşan Çelik, "İzmir'de il genelinde kafa kafaya bir durum var. Çok büyük bir fark söz konusu değil." dedi.

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında ilk olarak toplantıya ilişkin bilgi veren Hüseyin Çelik, Ege milletvekillerinin yanı sıra toplantıya Düzce, Bartın, Zonguldak ve Eskişehir'den 101 katılımcının iştirak ettiğini söyledi. Çelik, 20 katılımcının söz aldığı toplantının son yarım saatinde de Erdoğan'ın bütün illerdeki oy oranlarını heyetle paylaştığını aktardı.

Çelik, "Her ilin kendine mahsus bir durumu var. Bu bütün illerle ilgili olarak genel manada bir şey söyleyebilirim. Bu illerin hepsinde AK Parti oyunu koruyor, 2011 seçimlerindeki oyunu koruyor. Birçok ilde de bunun üzerinde bir performans gösterildiğine şahit oluyoruz. En kötü olduğu ilde 2011'deki orandadır. Üzerinde olduğu il var, 2011in altında olduğu il yok." dedi.


11 yıl önce