|

Kardeş Kılıçdaroğlu: Sizi abime söyleyeceğim

Buca'da belediye meclis üyesi olabilmek için eğilim yoklaması yarışına giren Kılıçdaroğlu, seçilemedi. Kılıçdaroğlu, "Seçim sağlıklı bir şekilde yapılmadı. Burnuma pis kokular geliyor. Seçim sırasında yaşananları ağabeyime anlatacağım" dedi.

Ege Postası
00:00 - 10/02/2014 Pazartesi
Güncelleme: 12:01 - 10/02/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Kardeş Kılıçdaroğlu: Sizi abime söyleyeceğim
Kardeş Kılıçdaroğlu: Sizi abime söyleyeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Gaziemir'de bir şantiyede bekçilik yaptığı ortaya çıkınca, kendisine gösterilen ilgiden rahatsızlık duyduğu için Buca'ya taşınmıştı. Daha sonra Aydın'ın Kuşadası ilçesine göç eden Kılıçdaroğlu, Buca'da belediye meclis üyesi olabilmek için eğilim yoklaması yarışına girdi. Hazırlanan hiçbir anahtar listede yer alamayan kardeş Kılıçdaroğlu, seçilemedi.

Oy sayımı sırasında tartışmalar çıktığını anlatan Kılıçdaroğlu, "Sonuca itiraz edebilirim. Çünkü çok acayip şeyler oldu. Bazı haksızlıklar yaşandı. Bunları gözümle şahit oldum. Bazıları orman kanunları uyguladı. Kaba kuvvet uygulayanlar bile oldu. Görevli olan Milletvekilimiz tartaklandı. İlçe başkanına saldıranlar oldu. Sağlıklı bir seçim olmadı. Benim bildiğim sandıklar tek tek açılır, oylar sarılır. Burada böyle olmadı. Yaşananları ağabeyimle paylaşacağım. Burnuma pis kokular geliyor. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım" dedi.

10 yıl önce