|

Kılıçdaroğlu ilçe adaylarını açıkladı

Dha
00:00 - 21/12/2013 Cumartesi
Güncelleme: 14:47 - 21/12/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Kılıçdaroğlu ilçe adaylarını açıkladı
Kılıçdaroğlu ilçe adaylarını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya''nın 7 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. İşte CHP''nin Antalya ilçe adayları;

Kepez: Erdal Öner

Serik: Muhammet Konur

Gazipaşa: Cem Burak Özgenç

Korkuteli: Hüseyin Çil

İbradı: Serkan Küçükkuru

Kumluca: İsa Güzel

Aksu: Cengiz Aldemir

Manavgat: Şükrü Sözen

Döşemealtı: Turgay Genç

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı törende, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili AK Parti''ye sert açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu ''Helal paranın ayakkabı kutusunda yeri yoktur. O haram paradır'' dedi.

Kılıçdaroğlu; AK Parti''ye yüklenerek ''Ustalık dönemi diyorlardı, yolsuzluklarda nasıl usta olduklarını gördük. Bunlar halkın mutluluğun resmini yapamadılar ama, yolsuzluğun resmini çok iyi yaptılar. 4 bakanın hem bakanlıktan hem milletvekilliğinden istifa etmesi lazım. Milletin yakasından düşün. Polise sesleniyorum iktidarın, zalimin, yolsuzluk yapanın kul hakkı yiyenin polisi olmayın.

''Hesabını veremeyeceğim hiç bir şey yok''

''Hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yok! diyen Kılıçdaroğlu; ''Omuz omuza, yürek yüreğe beraber mücadele edeceğiz. Çağrı yapıyorum, inancı kimliği ne olursa olsun başımın üstünde yeri var. Kul hakkı yemem yiyeni de affetmem'' dedi.


10 yıl önce
default-profile-img