|

Kılıçdaroğlu kendini de adayını da rezil etti

Kemal Kılıçdaroğlu yine unutulmaz bir gafa imza attı. CHP lideri Sakarya'daki mitingde Büyükşehir Belediye Başkan adayını tanıtırken, bulundukları alanın altına otopark yapacağını söyledi. Fakat Kılıçdaroğlu'nun miting düzenlediği Sakarya Kent Meydanı'nın altına 2007'de otopark yapılmıştı. Kılıçdaroğlu bu gafı yaparken, Sakarya adayı Ecevit Keleş ile CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'ın diyalogu gözlerden kaçmadı.

YENİSAFAK.COM.TR / Seçim 2014
00:00 - 14/03/2014 Cuma
Güncelleme: 21:37 - 14/03/2014 Cuma
Yeni Şafak
Kılıçdaroğlu kendini de adayını da rezil etti
Kılıçdaroğlu kendini de adayını da rezil etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya'daki programında yine büyük bir gafa imza attı. Kürsüde konuşmasına devam ederken CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş'i yanına çağıran Kılıçdaroğlu, Keleş'in 30 Mart'tan sonra Kent Meydanının altına otopark yapacağının sözünü verdi. Ancak Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını yaptığı Kent Meydanı'nın altına AK Partili Sakarya Büyükşehir Belediyesi 2007 yılında zaten otopark yapmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun miting alanında söylediği bu sözler Sakarya'da büyük şaşkınlığa neden oldu. Kılıçdaroğlu'nun bu gafının ardından CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş arasında kısa süreli bir diyalog yaşanması da gözlerden kaçmadı.


10 yıl önce