|

Kılıçdaroğlu: Oyumu kullandım mutluyum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Arjantin İlkokulunda oyunu kullandı. Kılıçdaroğlu, oy verme işlemini tamamladıktan sonra, 'Mutluyum, oyumu kullandım' dedi.

Aa
00:00 - 30/03/2014 Pazar
Güncelleme: 14:24 - 30/03/2014 Pazar
Yeni Şafak
Kılıçdaroğlu: Oyumu kullandım mutluyum
Kılıçdaroğlu: Oyumu kullandım mutluyum

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Çukurambar'daki Arjantin İlkokuluna 12.30'da gelerek okul bahçesindeki vatandaşlarla selamlaştı. Kılıçdaroğlu ve eşi, sandık görevlilerine kimlik belgelerini gösterdikten sonra 4149 numaralı sandığa oylarının bulunduğu zarfları attı.

Kılıçdaroğlu, oyunu kullandıktan sonra okul bahçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, halkta büyük bir heyecan olduğunu ve herkesin demokrasi şölenine katılmak için sandık başına geldiğini ifade etti.

Halka hep "vicdanlarına danışarak oylarını kullanmaları" çağrısı yaptığını ve bunun gerçekleşmesini umduğunu belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Mutluyum, oyumu kullandım demokrasinin gereği... Demokrasimiz güçlenmek zorunda, temizlenmek zorunda, güzel bir demokrasi inşa edeceğiz. Ben halkıma güveniyorum. Onların irfanına güveniyorum, umarım güzel bir sonuç çıkar ortaya."

10 yıl önce