|

Kılıçdaroğlu'nun davetine cevap verdi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'ye katılması için yaptığı çağrıya, 'Kılıçdaroğlu'nun çağrısı en üst düzeyde yerini bulacaktır' cevabını verdi.

Cihan
00:00 - 27/10/2013 Pazar
Güncelleme: 14:34 - 27/10/2013 Pazar
Yeni Şafak
Kılıçdaroğlu'nun davetine cevap verdi
Kılıçdaroğlu'nun davetine cevap verdi

Kılıçdaroğlu'na teşekkür eden Sarıgül, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı en üst düzeyde yerini bulacaktır" dedi.Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül hayatını kaleme aldığı "Ne bir eksik, ne bir fazla" isimli kitabının imza gününde sevenleriyle biraraya geldi. Bakırköy'de alışveriş merkezinde bulunan bir yayınevinde gerçekleşen imza gününde vatandaşlar Sarıgül'e yoğun ilgi gösterdi. Sevenleri için kitabını imzalayan Sarıgül, bol bol fotoğraf çektirdi.Hayatını ve yaşadığı dönüm noktalarını kitabına aktardığını ifade eden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Imza günümüzde yüzde yüz Sarıgül var. Ne bir eksik ne bir fazla. Arzu ettim ki kamuoyu Mustafa Sarıgül'ün doğduğu gündem bugüne kadar bütün yaşam öyküsünü öğrensin. Çünkü siyaset adamlarının hiçbirşeyinin gizli kapaklı kalmaması lazım. O nedenle 4 yıldan beri sürdürdüğüm bir çalışma bugün yurttaşlarımızla buluştu. Özellikle genç arkadaşlarımızın bu kitabı okumasını çok arzu ediyorum. Kitabı okuduğunuz zaman göreceksiniz ki, Sarıgül başardı inşallah biz de başarırız" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partiye çağrısını değerlendiren Mustafa Sarıgül, şunları söyledi; "Ben Türkiye Değişim Hareketi'ne sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu çağrıya çok teşekkür ediyorum. Türkiye Değişim Hareketi'ne gönül veren binlerce yurttaşımızın emeğine sayın Kemal Kılıçdaroğlu çok güzel bir sevgi göstermiştir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı en üst düzeyde yerini bulacaktır. Türkiye Değişim Hareketi'ne gönül vermiş binlerce arkadaşım adına da sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısına çok teşekkür ediyorum."

Sarıgül'e kitabını imzalatan Rahmi Baysal, "Biz Türkiye Değişim Hareketi'nin isimsiz kahramanlarıyız. Bizim geleceğimiz. Bizim Sarıgül'den başka bir seçeneğimiz yok" dedi. Hayrettin Görkay isimli vatandaş ise, "10 Kasım'da bir Mustafa'yı kaybettik. 10 Kasım'da bir Mustafa'yı kazanacağız. Çare Sarıgül" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'ün fotoğrafından yaptığı saati başkan Sarıgül'e hediye eden bir kadın, Sarıgül'ü çok başarılı bulduğunu söyledi. Sarıgül'ü imza gününde oğlu Emir ile gelini Fatoş Sarıgül de yalnız bırakmadı.


10 yıl önce