|

"Kız çocuklarına beddua seansları yaptırıyorlar"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden Fethullah Gülen''i eleştirerek, ''Kaldırıyorlar kız çocuklarını beddua seansı yapıyorlar. Kainatın imamı televizyonlarda izlediniz, kalkar da beddua sallarsa onun arkasından gelenler ne yapar, aynısını yapar. Bunlar iyice istikametlerini şaşırmışlar, akıllarını kiraya vermişler'' dedi.

İha
00:00 - 8/03/2014 Cumartesi
Güncelleme: 18:08 - 8/03/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
"Kız çocuklarına beddua seansları yaptırıyorlar"
"Kız çocuklarına beddua seansları yaptırıyorlar"

Başbakan Erdoğan, Beylikdüzü''nde vatandaşlarla buluştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte vatandaşları selamlayan Başbakan Erdoğan, seçim için destek istedi. Son günlerde üç kafadarların türediğini söyleyen Başbakan Erdoğan, ''CHP, MHP, Pensilvanya. Pensilvanya ablaları sizin kapınıza da geldi mi, gelemez. Onların ablaları varsa bizim de ablalarımız var. Onların abileri varsa bizim de abilerimiz var. 21.5 milyon oy aldı bu hareket son seçimlerde. Şimdi inşallah bu oylar daha da kenetleniyor. İnşallah 30 Mart bir başka olacak. Demokraside bir milat olacak. Sizden ricam 22 gün kapı kapı dolaşmaya var mıyız'' diye konuştu.

Beylikdüzü ve Büyükşehir''de AK Parti yönetiminin devam edeceğini söyleyen Başbakan Erdoğan, ''Şimdi 10-15 yıl öncesine gidin nasıl bir Beylikdüzü vardı. Son 10 yılda nasıl bir Beylikdüzü oldu. Bütün bunlar durup dururken olmadı. Bir aşkla oldu. Bakınız burada bir metrobüs var mı. Nasıl geldi buraya bu. CHP ile mi geldi. MHP ile mi geldi. Bunlardan bir hizmet geleceğine inanıyor musunuz. Biz hizmet siyaseti yaparız. CHP iftira siyaseti yapar. Son zamanlarda yatıyor kalkıyor yolsuzluk diyor. Söylenen şeyin bir aslı astarı olur. Böyle bir şey yok. Ve sağlama basmada yasaları, anayasayı çiğneyerek adımlar atıyor. Bakınız 79 senede bu ülkede 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Biz 10 senede 17 kilometre bölünmüş yol yaptık. Bu kadar açık ortada'' şeklinde konuştu.

Avrupa ülkeleri ve Amerika''nın büyüme hızının 1''in altında olduğunu vurgulayan Başbakan Erdoğan, ''Türkiye''nin büyüme hızı 4. Türkiye büyüyor, Türkiye gelişiyor. Bütün engellemelere rağmen, Pensilvanya''ya rağmen. Bunlar o kadar ileri gittiler. Yavrularımızı evlerinden atıyorlar, yurtlarından atıyorlar. Gece seansları yapıyorlar. Kaldırıyorlar kız çocuklarını beddua seansı yapıyorlar. Kainatın imamı televizyonlarda izlediniz kalkar da beddua sallarsa, onun arkasından gelenler ne yapar, aynısını yapar. Sevgili peygamberimizi miraçtan indirdiler kamyonete bindirdiler. Böyle bir şey olabilir mi. Bunlar bu. Rüyada tweet atıyorlar. Peygamberimizin bizi görmüş demiş ki tweetleri bir kat arttırın. Kalkıp Pensilvanya''ya soruyorlar. O da ''iyi olur'' diyor. Böyle saçmalık olur mu. Bunlar iyice istikametlerini şaşırmışlar, akıllarını kiraya vermişler'' ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü''ne metro müjdesini de veren Başbakan Erdoğan, ''Metrobüsten memnun musunuz. Bir de bizim hediyemiz olacak merkezi yönetim olarak metroyu getireceğiz. Büyükçekmece merkeze kadar metro gidecek. Biz yaparız'' dedi.

10 yıl önce