|

Kurtulmuş İBB adaylığı için konuştu

AK Parti'li Numan Kurtulmuş, yerel seçimler ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili özel açıklamalarda bulundu. Kulislerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konuşulan Kurtulmuş bu konu hakında net konuştu.

.
00:00 - 3/04/2013 Çarşamba
Güncelleme: 09:15 - 3/04/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Kurtulmuş İBB adaylığı için konuştu
Kurtulmuş İBB adaylığı için konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Samanyolu Haber Televizyonu'nda yayınlanan Günlük programında, Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sorularını cevapladı.

'YEREL YÖNETİCİ OLMAK İSTEMEM'

Kurtulmuş yerel seçim ler için İstanbul'dan aday olup olmayacağı sorusu için "yerel bir yönetici olmak istemem" dedi. İşte Kurtulmuş'un konuyla ilgili sözleri:

"Çok net söylüyorum, hayır olmayacağım. hem birikimim hem de tecrübem itibariyle yerel yönetici olmak istemem. Türkiye'nin genel meselelerine katkıda bulunacağımı düşünüyorum".

'KILIÇDAROĞLU BÜYÜK KONUŞMASIN'

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'u alacakları yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine 'Kılıçdaroğlu büyük konuşmasın' dedi.

'KİMSE KILIÇDAROĞLU'NU MERAK ETMİYOR'

Kurtulmuş; Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin karşılığı olmadığını kimsenin onun ne düşündüğünü merak etmediğini savundu: Kılıçdaroğlu bir şey söylemiyor, söylediği sözün karşılığı yok...

11 yıl önce