|

Mansur Yavaş aday olduğunu açıkladı

2009 yerel seçimlerinde MHP'nin köprüleri attığı Mansur Yavaş'tan açıklama geldi. Yavaş, partinin açıklamalarına karşın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak sorumluluk almaya hazır olduğunu duyurdu.

.
00:00 - 6/08/2013 Salı
Güncelleme: 07:49 - 6/08/2013 Salı
Yeni Şafak
Mansur Yavaş aday olduğunu açıkladı
Mansur Yavaş aday olduğunu açıkladı

Yavaş, aksi durumda anketler ışığında belirleyeceği yol haritasını kamuoyu ile paylaşacağını bildirdi.

MHP'nin 2009 yılı yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Yavaş, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile anlaşmazlığa düşmüş ve yol ayrımına gelmişti. Partiden kendisinin 2014'teki yerel seçimlerde aday gösterilmeyeceği yönündeki açıklamalar üzerine Yavaş, dün kişisel internet sitesinden özetle şu açıklamayı yaptı:

"SORUMLULUK ALMAYA HAZIRIM"

"Her platformda en iyi şekilde temsil ettiğime inandığım partimden, parti yönetiminin bugüne kadar yaptığı açıklamalara rağmen, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak, sorumluluk almaya hazır olduğumu bilmenizi isterim. Her ne olursa olsun, partim Ankara için başka bir aday açıklayana kadar ben, 40 yıldır gönül verdiğim MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayıyım. Bayram sonrasında yapılacak aday açıklamalarında adaylığımla ilgili bir gelişme olmaması durumunda ise, anketler ışığında belirleyeceğim yeni yol haritamı sizlerle paylaşacağım."

11 yıl önce