|

Melih Gökçek oy oranını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaklaşan yerel seçimler öncesi Ankara'da yaptırdıkları geniş kapsamlı bir ankete göre AK Parti'nin oyunun yüzde 55,3 olduğunu söyledi.

Cihan
00:00 - 16/10/2013 Çarşamba
Güncelleme: 15:55 - 16/10/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Melih Gökçek oy oranını açıkladı
Melih Gökçek oy oranını açıkladı

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi'nde parti içi bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Programda önce AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan bir konuşma yaptı.

Bayramlaşma programına Ankara Belediye başkanı Melih Gökçek de katıldı. Gökçek, burada yaptığı konuşmada yakın zamanda yaptırdıklarını bir anketin sonuçlarını paylaştı. Normalde anketlerin 5 bin civarında kişiyle gerçekleştirildiğini belirten Gökçek, kendilerinin ise 45 bin 800 kişinin katıldığı bir anket yaptıklarını belirtti. Gökçek, ankete göre kararsız oylar dağıtıldıktan sonra AK Parti'nin oy oranının yüzde 55,3 olduğunu kaydetti. Partililere 'Bu daha az çalışalım demek değil' diye seslenen Gökçek, yüzde 60 oy oranına ulaşmak istediklerini kaydetti.

Melih Gökçek'in ardından ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz konuştu. Kapusuz, bayramı vesile kılarak partilere seçim için çalışma yapmalarını tavsiye etti: 'Sıkmadık el, çalmadık kapı ziyaret edilmedik ev bırakmayalım'

AK Parti'ye bayramlaşmak için gelen diğer partileri de ağırlayan Kapusuz, CHP'nin ziyaretinden bir not aktardı. CHP heyetinin kendilerine 'Bir de muhalefeti tadın' önerisini getirdiklerini söyleyen Kapusuz, 'İktidarı muhalefeti millet verir.' dedi.

Kapusuz, yaklaşam seçimler için hedeflerinin ise sadece seçimleri kazanmak değil, en yüksek oy oranına ulaşmak olduğunun altını çizdi. Kapusuz, bu seçimde 'sandığı küçümseyenlerin, sandıktan başka yollara tevessül edenlerin gerekli cevabı milletten alacaklarını' dile getirdi.

AK Parti Ankara yönetimi ardından bayramlaşmak için Genel Merkez'e gelen partililerle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

11 yıl önce