|

MHP oylarının kayması söz konusu değil

Mevlüt Karakaya, "Milliyetçi muhafazakar kesimin adresi MHP. Biz Ankara'da gümbür gümbür geliyoruz" dedi.

Dha
00:00 - 20/01/2014 Pazartesi
Güncelleme: 12:39 - 20/01/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
MHP oylarının kayması söz konusu değil
MHP oylarının kayması söz konusu değil

MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, ülkücü tabanın ve MHP oylarının, seçimlerinde bir yerlere kayması gibi tehlike görmediğini belirterek, "Milliyetçi muhafazakar kesimin bu dönemki adresi MHP. Biz Ankara'da gümbür gümbür geliyoruz" dedi.

MHP Kazan Belediye Başkan adayı Fazıl Köremezli'nin partililerle düğün salonunda bir araya geldiği geceye MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MYK üyesi Hediye Akdere, Hamit Ayanoğlu, Sami Uzun, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün ile çok sayıda partili katıldı.

Gecede konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, şunları söyledi:

"Ülkücü tabanın ve MHP oylarının Belediye başkanlığı seçimlerinde bir yerlere kayar gibi tehlike görmüyorum. Çünkü ülkücü taban MHP'liler, MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacağına inanıyor ve tam kadro, adaylarının arkalarında duruyor. Milliyetçi muhafazakar kesimin bu dönemki adresi MHP. Her yerde coşkuyla karşılanıyoruz. Biz Ankara'da gümbür gümbür geliyoruz. Onun için sadece 30 Mart'ı bekleyeceğiz. Ankara'da tek kale maç yapıyoruz. Bizden başka kimse yok ki alanda. MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını alıyor. Kimsenin bundan şüphesi olmasın."

Gecede, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan da konser verdi.

10 yıl önce