|

MHP''li aday adaylıktan çekildi

Kütahya''nın Hisarcık İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı İsmail Altınok ve 15 yönetim kurulu üyesinin istifalarının ardından Belediye Başkan Adayı Ali Akbulut da adaylıkta çekildiğini açıkladı.

.
00:00 - 6/02/2014 Perşembe
Güncelleme: 14:14 - 6/02/2014 Perşembe
Yeni Şafak
MHP''li aday adaylıktan çekildi
MHP''li aday adaylıktan çekildi

Ali Akbulut, yol arkadaşlarının verdikleri söze sadık kalmayarak istifa etmeleri nedeniyle adaylıktan çekildiğini söyledi.

Akbulut, çekilme gerekçesinde ilçe teşkilatını suçlayarak, '' İnsanın adam olduğu, verdiği sözü tutmasına bağlıdır. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe teşkilatı yola çıkmadan önce verdikleri sözleri tutamamış ve beraber çıktığımız yolda yürüyecek kararlılığa sahip olmadıklarını göstermişlerdir. İstifalarının ardından bu durumu tüm ilçe halkı da öğrenmiş oldu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe teşkilatının istifa gerekçeleri olarak ''Ali Akbulut arkadaşımızın önümüzdeki seçimlerde önünü açmak ve daha rahat çalışmasına imkan sağlamak amacıyla ilçe yönetim kurulu olarak görevimizden istifa ettik.'' diye belirtmişlerdir. Bunun adına, önünü açmak ve daha rahat çalışmasına imkan sağlamak denilmediğini, ilçe halkımız ve kendileri çok iyi bilmektedirler. Bu nedenle Hisarcık Belediye Başkan Adaylığından çekildiğimi, Hisarcık kamuoyu ile paylaşır ilçe halkımıza saygı ve sevgilerimi sunarım.'' ifadelerini kullandı.

10 yıl önce