|

"Mustafa'ya da aynı işlem yapılacak"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'den, Mustafa Sarıgül'e uyarı geldi.

.
00:00 - 21/10/2013 Pazartesi
Güncelleme: 17:45 - 21/10/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
"Mustafa'ya da aynı işlem yapılacak"
"Mustafa'ya da aynı işlem yapılacak"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, ''Bugüne kadar CHP''de disiplin cezası almış çok sayıda arkadaşımız var. Onlara ne işlem yapılmışsa Mustafa''ya da o işlemler yapılacaktır. Bu kadar sene CHP ile çalışmış, kültürünü içselleştirmiş bir insanın kendisini diğer arkadaşlarından farklı bir konuma getirmesi söz konusu olamaz. Diğer arkadaşlarımıza hangi işlem yapıldıysa Mustafa Sarıgül''e de aynı işlem yapılacaktır '' dedi.

Keskin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül''ün CHP''ye katılımına ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ilişkin iddialarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sarıgül''ün uzun yıllar CHP''de yer almış, partinin siyasi kültürünü içselleştirmiş bir kişi olduğunu belirten Keskin, bu nedenle ''partiye katılımı için CHP''den teklif gelmesini beklediği'' yönünde bir açıklama yaptığına ihtimal vermediğini söyledi.

Keskin, Sarıgül''den kendilerine de ''siz bana teklifte bulunun'' şeklinde bir istek ulaşmadığını belirterek, ''CHP herkesten büyüktür. Bizden de büyüktür, genel başkandan da büyüktür'' dedi. Sarıgül''ün de bu kültüre sahip olduğunu vurgulayan Keskin, kendisinin başvuru yapmasının gerektiğine işaret etti.

Mustafa Sarıgül''ün başvurusuna ilişkin bir tarih olup olmadığı sorusu üzerine Keskin, ''Bir tarih yok'' dedi.

10 yıl önce