|

Poyraz: Çekmeköylülere verdiğimiz sözleri tuttuk

Çekmeköy Belediye Başkanı ve başkan adayı Ahmet Poyraz, geçen 5 yıldaki yatırımlarla halkın beklentilerini karşıladıklarını belirterek, "Yeni projelerle vatandaşlarımızın karşısına çıkma mutluluğunu yaşıyoruz ''dedi. Poyraz, 170 yatak kapasiteli Çekmeköy Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmalarına başlandığını da açıkladı.

YENİSAFAK.COM.TR / Seçim 2014
00:00 - 5/03/2014 Çarşamba
Güncelleme: 11:14 - 5/03/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Poyraz: Çekmeköylülere verdiğimiz sözleri tuttuk
Poyraz: Çekmeköylülere verdiğimiz sözleri tuttuk

Çekmeköy Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz, beş yıldır ev, esnaf, okul ve halk ziyaretleri yaparak vatandaşlardan kopmadan ilçeyi halkla yönetmeye çalıştıklarını belirterek, Çekmeköy''de gidilmedik mahalle ve sokak bırakmadıklarını açıkladı.

Göreve geldiği ilk günlerden itibaren vatandaşlara ile yaptığı toplantılarda halktan gelen talepler doğrultusunda yatırımları ve projeleri şekillendirdiklerini belirten Poyraz, tüm Çekmeköylüleri kapsayacak, ihtiyaçlara cevap verecek projeleri halkın hizmetine sunduklarını kaydetti.

Metro, devlet hastanesi, aile sağlı merkezleri, ağız ve diş sağlığı merkezi, kültür merkezleri, spor kompleksi, 97 park, hayır çarşısı, pazar yeri, kavşak çalışmaları, nikah sarayı gibi büyük yatırımların yanı sıra sosyal belediyecilik projeleriyle de ilçe halkının beklentileri karşılıksız bırakmadıklarını ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Çekmeköy'e hizmete devam edip, millete efendi değil hizmetkar olabilmek için çalışıyoruz. Beş yıl önce göreve geldiğimizde verdiğimiz tüm sözleri tutup üstüne yeni hizmetler, yeni projeler ekleyip vatandaşlarımızın karşısına çıkma mutluluğunu yaşıyoruz'' diye konuştu.

Çekmeköy'e 170 yatak kapasiteli hastane

Tam teşekküllü Çekmeköy Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları başladı. Alemdağ Mahallesi''nde inşaat çalışmaları başlayan 170 yataklı hastanede; acil servis, poliklinikler, laboratuarlar, yeni doğan üniteleri, radyoloji ve daha birçok birim yer alacak. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ''Çekmeköy''e 5 yıl içinde 6 aile sağlığı merkezi, Çekmeköy Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Çekmeköy Polikliniği''ni kazandırdık. Sağlık alanındaki yatırımlarımız devlet hastanesi ile taçlanıyor. Acil servis hizmetinin de bulunacağı bu hastane, bölgemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak. İnşallah açılışını da Çekmeköylüler ile birlikte yapacağız'' dedi.


10 yıl önce