|

'Said Nursi deyip CHP'ye oy istiyor'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş'ta halka hitap etti. Erdoğan, "Sütçü İmam, 'benim bacımın örtüsüne dokunamazsın' derken bu Pensilvanya çıktı 'başörtüsü füruattır' diyebildi. Said Nursi'nin izinden gittiğini söyleyen zat bugün CHP'ye oy istiyor" dedi.

YENİSAFAK.COM.TR - AA
00:00 - 17/03/2014 Pazartesi
Güncelleme: 17:56 - 17/03/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
'Said Nursi deyip CHP'ye oy istiyor'
'Said Nursi deyip CHP'ye oy istiyor'

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş mitinginde yaptığı konuşmada, "Biraz daha sabırdan sonra, nerede ne olduğunuzu ortaya koyacağız. Niye kaçıyorsunuz? Kainatın imamı Pensilvanya'da. Siz de Pensilvanya'ya gidiyorsunuz. Bundan sonra sizin o planlarınız falan sökmeyecek. Çünkü siz Türkiye Cumhuriyeti'nden daha güçlü değilsiniz. Gereği neyse bedelini ödeyeceksiniz, 35 yıldır yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

Sütçü İmam, 'benim bacımın örtüsüne dokunamazsın' derken bu Pensilvanya çıktı 'başörtüsü füruattır' diyebildi. Şimdi röportajlar yapmaya başladı. Hadi bakalım yap şu röportajları da yap, eteklerindekileri dök.

Said Nursi'nin izinden gittiğini söyleyen zat bugün CHP'ye oy istiyor.

Münzevi kimdir?

Münzevi kimdir, kendini Allah'a adamak için dünyadan ele etek çeken kişidir. İbrahim Ethem'dir, Abdülkadir Geylani'dir, Said Nursi'dir, Mehmet Zahit Kutku'dur.

Ananas gönderen, ihale dağıtan, casusluk yapan, özel hayatı araştıran, tehdit ve şantaj peşinde koşan, holdingler, bankalar kuran kişi münvezi olamaz, münzevi değildir. Bu kişi, dibine kadar dünyaya batmış bir dünyevidir. Sahte alimlerin, fitnecilerin, ajanların ve casusların Türkiye'ye hükmetmesine asla izin vermeyiz.

Tarihimizin en büyük ihanet girişimlerinden biriyle karşı karşıyayız. 40 yıldır devlet içinde sinsice örgütlenmeye çalışan bu yapı şu anda kendi çıkarları adına her şeyi ateşe atmaya çalışıyor. İşte şu anda çeşitli uluslararası gazete ve televizyonlarda Türkiye aleyhine haberler yaptırıyor, reklamlar yayımlatıyorlar. Türkiye düşmanı ne kadar çevre varsa odak varsa onlarla işbirilği yapıyorlar.

Biz Türkiye'de hiçbir şekilde yeni acılar yaşansın istemiyoruz. Ne bahaneyle olursa olsun gençlerin ölmesini veya öldürmesini asla istemiyoruz. Annelerin, babaların üzülmesini, yüreklerin yanmasını asla istemiyoruz. Ancak çocukları, gençleri sokaklara iterek onları tahrik ederek onların ölümüne sebebiyet vererek hiç kimsenin de kirli emellerine ulaşamayacağını herkes bilsin istiyoruz.


10 yıl önce