|

Sami Er: Malatya'yı yönetmeye talibiz

Daha önce Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yapan ardından da son olarak Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütün Sami Er, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylık başvurusu yaptı.

YENİSAFAK.COM.TR / Seçim 2014
00:00 - 25/10/2013 Cuma
Güncelleme: 12:10 - 25/10/2013 Cuma
Yeni Şafak
Sami Er: Malatya'yı yönetmeye talibiz
Sami Er: Malatya'yı yönetmeye talibiz

AK Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Sami Er, resmi başvurusunu yaptı.

"Yerel yönetimlerde iddialıyım"

Adaylık başvurusu için geldiği AK Parti Malatya İl Başkanlığında bir açıklama yapan Er, yerel yönetimler konusunda iddialı olduğunu kent yönetiminde yüksek lisans yapması ile bağdaştırararak; "Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yaptım. İstanbul gibi Türkiye'nin göz bebeği olan bir şehrimizin ilçelerinde belediye başkan yardımcılıkları yaparak tecrübe kazandım" dedi.

"Malatya'ya yönetmeye talibiz"

AK Parti'den şu ana kadar resmi olarak ilk Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığına müracaatını yapan Ersözlerini şöyle sürdürdü; "1994 yılında başlayan ve İstanbul'da hizmetleriyle efsaneleşen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan anlayışı, sevgi ve samimiyeti, milletimizin arzusu, takdiri ve teveccühü ile bu kez de bu ülke, bu ülkenin çocukları için bir efsaneye dönüştü. Bu anlayış 19 yıldır yerel yönetim bazında şehir şehir Türkiye'mizin dört bir yanında, milletimizle el ele, gönül gönüle yepyeni destanlar yazıyor. Belediyeciliği büyük değişimin başladığı İstanbul'da öğrenmiş, bu birikim ve tecrübenin kaynağını almış şanslı bir Malatyalıyım. Bu anlayış ve vizyonu edinmiş olduğum bilgi ve tecrübeyi; bana heyecan, insanımıza adanma duygusu ile emek, hoşgörü ve sevgiyi veren sevgili güzel Malatya'mıza hizmet olarak ödemek arzusuyla ben ve ekibim Malatya Büyükşehirin yönetimine talibiz"

Dev projeler hayata geçirecek

Malatya için büyük ve vizyonu geniş projeleri olduğunu belirten Er, daha mutlu ve daha güzel bir Malatya için kolları sıvadığını ve bunun için geceli gündüz çalışacaklarını belirtti. Er, "Temiz, dürüst, ilkeli ve ciddi yönetim anlayışımızla dev projeleri hayata geçireceğiz ve yatırımları yeni bir heyecanla başlatacağız" dedi.

10 yıl önce