|

Sandıklar açılmadan başkanlığı garantiledi!

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir Beldesi Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, yerel seçimlerde karşısına rakip çıkmaması üzerine sandıklar açılmadan başkanlığını ilan etti.

İha
00:00 - 30/03/2014 Pazar
Güncelleme: 15:09 - 30/03/2014 Pazar
Yeni Şafak
Sandıklar açılmadan başkanlığı garantiledi!
Sandıklar açılmadan başkanlığı garantiledi!

Belde de iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Seferoğulları, bu seçimlerde AK Parti'den yeniden aday oldu.

Karşısına aday çıkmaması üzerine başkanlığı garantileyen Seferoğulları, Türk Telekom Ortaokulu'na gelerek oyunu kullandı.

Seçmenlerle sohbet eden Seferoğulları, ağır kış şartlarında yürümekte zorlananlara da yardım etti.

Seferoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2004 yılında siyasete atıldığını belirterek, 3 dönemdir rakipsiz seçimlere gittiğini söyledi.

Bu seçimlerde de yeniden aday olduğunu ifade eden Seferoğulları, kendisine gösterilen ilgiden dolayı belde sakinlerine teşekkür etti.

Oyunu kullandıktan sonra çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Seferoğulları, "Seçim sabahı 03.00'te kalktım. Çizmelerimi giydim, işe koyuldum. Beldemize neredeyse 1 metre kar düştü. Vatandaşlarımız sandığa rahatlıkla gidip gelsin diye kar temizleme çalıması yaptırdım" dedi.

Belde de yaşayan Ahmet Öztürk ise Seferoğulları'nın üçüncü dönem beldelerinde başkanlık yapacağını belirterek, "Allah ondan razı olsun. Biz her zaman kendisinin yanındayız. Rakibi yoktur. Rakip de zaten istemedik olsa da kaybederdi, zahmet çekerdi" diye konuştu.

10 yıl önce