|

Sarıgül: Böyle giderse sokak kavgası çıkar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, "Bazılarının gitme vakti geldi. O gitme vaktini geciktirmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar" dedi.

İha
00:00 - 25/01/2014 Cumartesi
Güncelleme: 13:47 - 25/01/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Sarıgül: Böyle giderse sokak kavgası çıkar
Sarıgül: Böyle giderse sokak kavgası çıkar

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Ümraniye'de Artvinliler ile bir araya geldi. Kahvaltı programında Artvinli vatandaşlarla buluşan Mustafa Sarıgül, yerel seçimleri kazanması halinde İstanbul'da yapacakları hizmetleri anlattı.

"Bazılarının gitme vakti geldi" diyen Başkan Sarıgül, "O gitme vaktini geciktirmek için için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Heyecanlarını görüyoruz. Çok heyecanlılar ama biz sakin olacağız. Bizim görevimiz, bize oy veren vatandaşlarımızı her zaman mutlu etmek" diye konuştu.

Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden herkesi kucaklayacağını belirten Sarıgül, "Ben sadece bana oy verenlerin başkanı olmayacağım, bana oy vermeyen AK Partili kardeşlerimin de hakkını, hukukunu koruyacağım. İstanbul'da benim doğrularımın dönemi bitecek, bizim doğrularımız dönemi başlayacak. İstanbul artık uzaktan kumandayla yönetilmeyecek. İstanbul artık İstanbullular tarafından yönetilecek. İstanbul'da adamı olanın işi değil, hak edenin işi yapılacak" şeklinde konuştu.

Artvinlilerin ilgisine teşekkür eden Mustafa Sarıgül, "Siyasi yaşamımda bu kadar formda olduğumu hatırlamıyorum. İstanbul'dan başka bir yerden bahsetmiyorlar çünkü gitme vakitlerinin geldiğini görüyorlar. 64 gün sonra demokratik dünya saat 08.00'de sandıktan çıkacak barış ve özgürlük haberini bekliyor" şeklinde konuştu.

"EĞER SERT KONUŞURSAK SOKAK KAVGALARI ÇIKAR"

Başkan Sarıgül, İstanbul Belediye Başkanı seçildiği takdirde işe CHP'li belediyelerden değil, AK partili belediyelerden başlayacağını söyledi.

CHP'li adayların agresif olmaması gerektiğini dile getiren Sarıgül, "Biz de oyuna gelsek, sert konuşsak, agresif olsak sokak kavgaları, mahalle kavgaları çıkar ama biz böyle bir şeye izin vermeyeceğiz" dedi.

Başkan Sarıgül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iddialarına ilişkin herhangi bir açıklama yapmazken, Genel Başkan ve Parti Sözcüsünün gerekli açıklamaları yapacağını belirtti.

10 yıl önce