|

Sarıgül bu sefer de vatandaşı azarladı

Feshane'de kendisini protesto eden vatandaşa tokat atmasıyla gündeme gelen CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Eyüp'te konuşmasını yaparken kendisinin alkışlamayan vatandaşı azarlayarak "Tenekeden durma orada, ya alkışla ya kaybol. Ben bu alanda heyecanı olmayan bir adamı istemiyorum" dedi.

Dha
00:00 - 3/03/2014 Pazartesi
Güncelleme: 12:01 - 3/03/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Sarıgül bu sefer de vatandaşı azarladı
Sarıgül bu sefer de vatandaşı azarladı

Eyüp Sultan Meydanı'nda konuşan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül,

Mustafa Sarıgül, haftanın son gününü İstanbul 'un 6 ilçesine ayırdı. Sarıgül'ün konvoyu, Ümraniye, Sultanbeyli, Avcılar, Küçükçekmece ve Bahçelievler'in ardından akşam saatlerinde Eyüp'e ulaştı. Geçtiğimiz günlerde Feshane'de Trabzonlular gününde yaşadığı protesto ve sonrasında bir vatandaşa tokatması ile gündeme gelen Sarıgül meydanda halka hitap etmeye başladı.

Gerginliği yüzüne yansıyan Sarıgül bu sefer de kendisini alkışlamayan bir vatandaşı kürsüden azarladı. Sarıgül azarlamakla kalmayıp vatandaşa "Tenekeden durma" diyerek de hakaret etti.

"Ya alkışla ya kaybol"

Mustafa Sarıgül, kalabalığın arasında kendisini alkışlamayan bir kişiyi görünce, tepki gösterdi. Sarıgül, 'Tenekeden durma orada, ya alkışla ya kaybol. Ben bu alanda heyecanı olmayan bir adamı istemiyorum" dedi.

Tahrik iddiası

Eyüp Sultan Meydanı'na gelirken, 10-15 kişinin üzerlerine gönderilmeye çalışıldığını söyleyen Sarıgül, 'Hepinizden ricam şu; tahriklere kapılmayacağız. Şöyle bir şey düşünün sevgili kardeşlerim; zayıf fikir agresif olur, güçlü fikir rahattır. Sarıgül ne zaman Büyükşehir'e aday oldu, heyecanlanmaya başladılar" dedi.


10 yıl önce