|

Sarıgül emekliliğini ilan etti: Kitap yazacağım

İstanbul'u büyük bir farkla kaybeden Mustafa Sarıgül, Şişli Belediyesi'nde yapılan törende 3 dönem oturduğu koltuğu yeni başkan Hayri İnönü'ye devretti. Törende bir konuşma yapan Sarıgük, emekliliğini ilan edercesine önümüzdeki günlerde iki ayrı kitap yazacağını açıkladı.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 3/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 15:44 - 3/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Sarıgül emekliliğini ilan etti: Kitap yazacağım
Sarıgül emekliliğini ilan etti: Kitap yazacağım

Şişli'de devir teslim töreni yapıldı, Mustafa Sarıgül koltuğunu devretti, Sarıgül başkanlık koltuğunu devrederken, Önümüzdeki günlerde iki kitap yazacağını, kitaplardan birincisinin 'Yerel yönetimlerde Şişli modeli' diğerininse 'Nasıl bir mücadele verdim?' başlıklarında olacağını açıklaması "Sarıgül emekliliğini ilan etti" yorumlarına sebep oldu.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül düzenlenen törenle halefi Hayri İnönü'ye makamı devretti. Devirden önce Sarıgül, mesai arkadaşlarına ve partililere hitaben bir açıklama yaptı. Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Sarıgül, "Yerel yönetimlerde Şişli bir model olduysa bütün çalışma arkadaşlarımın payı büyüktür. Bu başarı bana ait değil, bütün çalışma arkadaşlarıma ait olan bir başarıdır." dedi.

Pazartesi günü sabahtan itibaren İstanbul'un her ilçesinde çalışmalara aynı ölçüler içerisinde başlayacağını kaydeden Sarıgül, "Sözlerimin takipçisi olacağım. Sayın Topbaş, Twitter yasağını ve sosyal medyayı umarım ki iyi bir şekilde planlar. İstanbul'da 5 yıl içerisinde 200 kilometre metro yolunun takipçisi olacağım." ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki günlerde iki kitap yazacağını aktaran Sarıgül, "Kitaplardan birincisi 'Yerel yönetimlerde Şişli modeli' olacak. Diğeri ise 'Nasıl bir mücadele verdim? Yol haritamız ne olacak?' bunların anlatıldığı kitap olacak." şeklinde konuştu.

10 yıl önce