|

Sarıgül: Yumrukladığım kişi AK Partili!

Sarıgül'e, Feshane'de bir vatandaşa yumruk attığı iddiası soruldu. Sarıgül, "Oradaki arkadaşımız belli oldu. Fatih Belediye Başkan Yardımcısı'nın ağabeyi olduğu ortaya çıktı. AK Partili bir arkadaş olduğu ortaya çıktı" dedi.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 5/03/2014 Çarşamba
Güncelleme: 16:08 - 5/03/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Sarıgül: Yumrukladığım kişi AK Partili!
Sarıgül: Yumrukladığım kişi AK Partili!

Mustafa Sarıgül, Feriköy'de CHP Şişli Belediye başkan adayı Hayri İnönü ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşlara selam veren Sarıgül, Şişli esnafından helallik istedi.

Sarıgül'e, Feshane'de bir vatandaşa yumruk attığı iddiası soruldu. Sarıgül, "Oradaki arkadaşımız belli oldu. Fatih Belediye Başkan Yardımcısı'nın ağabeyi olduğu ortaya çıktı. AK Partili bir arkadaş olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla oradaki arkadaşımız bir vatandaş değil, bir siyasi partinin en üstlerdeki görevlisinin abisi. Bu tip provokasyonlar bundan sonra da olacak. Sayın Başbakan konunun üzerine de gitti. Kendisine yakışan konuşmalar yaptı, kendisini tebrik ediyorum. Önce Başbakan, bir AK Partiliye bir muhalefet belediye başkan adayı geldiğinde nasıl davranılması gerektiğini öğretecek. Biz hiçbir zaman vatandaşlarımıza negatif bir konuşma yapmayız. Ama Başbakan'ın bizim üzerimize göndermeye çalıştığı militanların cevabını da yurttaşlarımız 30 Mart'ta sandıkta verecekler. Ben 30 Mart günü sarı gülün, kırmızı gülün kim oluğunu biliyorum. Ama mor gülün kim olduğunu sandıkta yurttaşlarımız gösterecek." şeklinde konuştu.

10 yıl önce