|

'Seçim gecesi CHP'ye kimi çağırdılar?'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, CHP'nin kendi kurduğu seçim sisteminin 30 Mart gecesi çöktüğünü iddia ederek, ''CHP seçim akşamı kendi seçim sistemlerinde sorun yaşamışlar mıdır? Yaşadılarsa bir kurumun müdürünü çağırmışlar mıdır?'' diye sordu.

Ajanslar
00:00 - 3/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 11:10 - 3/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
'Seçim gecesi CHP'ye kimi çağırdılar?'
'Seçim gecesi CHP'ye kimi çağırdılar?'

CHP'nin siyasi geleneğidir kaybettiği seçime itiraz etmek. 1954'de CHP seçimi kaybetmiş. Hürriyet'in manşetleri var. 14 ilde CHP seçime itiraz ediyor. Üzerine şaibe düşürmek için elinden ne geliyorsa yapıyor CHP.


Bir parti seçim yenilensin dedi diye seçim yenilenmez. Seçim hukukunda somut gerekçelerle başvuruyorsunuz. Sandık yeniden sayılsın dediniz diye sayılmıyor. Gerekçelere bakılır. Ankara'da yapılan başvuruların büyük kısmı reddedildi İlçe Seçim Kurulları tarafından. Niye? Çünkü gerekçe yok

CHP kendi yeteneksizliğini başkalarına yıkmakta, başkalarına kabahat atmak bakımından çok başarılı bir politika üretiyor.

CHP bir seçim sistemi kurdu. YSK kaldırılmasını istedi. Çünkü güncel seçim bilgilerini yükleyememişler. CHP seçim akşamı kendi seçim sistemlerinde sorun yaşamışlar mıdır? Yaşadılarsa bir kurumun müdürünü çağırmışlar mıdır?

10 yıl önce