|

Siirt'te sadece AK Parti olacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'te miting yapacağı Cumhuriyet Meydanı'nda AK Parti dışındaki siyasi partilere ait bayrak ve pankartlar, parti temsilcilerinin aldığı ortak karar doğrultusunda söküldü.

Aa
00:00 - 12/03/2014 Çarşamba
Güncelleme: 07:33 - 12/03/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Siirt'te sadece AK Parti olacak
Siirt'te sadece AK Parti olacak

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen siyasi parti temsilcileri, Erdoğan'ın öğlen miting yapacağı alanda AK Parti dışındaki partilere ait pankart ve bayrakların toplatılması için ortak karar aldı.

AK Parti İl Başkanı Nihat Yumuk, diğer siyasi partilerle meydandaki pankart ve bayrakların indirilmesi konusunda temasa geçtiklerini belirterek, 'Herkes bu konuda anlayış gösterdi. Mutlaka bu konuda birbirimize saygı duymamız ve saygılı birbirimize davranmamız gerektiği noktasında birleştik. Herkesin bu konuda, çok hasa düşündüğünü ve provokasyonlardan uzak, sadece kardeşliğin kazanacağı, özgürlüklerin yaşanacağı ve insanların birbiriyle kucaklaşacağı bir Siirt dileğinde bulundular' dedi.

BDP İl Başkanı Mehmet Ata İnan da herhangi bir provokasyonun oluşmaması için parti bayraklarının indirilmesi konusunda anlaştıklarını söyledi.

Siirt Valisi Ahmet Aydın ve İl Emniyet Müdürü Metin Özkan da miting alanında incelemede bulundu.

10 yıl önce