|

Topbaş Başbakan'ın "İstanbul Adayı" kriterini açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ''Sayın Başbakanımız özellikle halktan karşılığı olanlarla yürümeyi tercih ediyor. Bizim de halka güvenimiz var. Halk yaptıklarımızı takdir ediyor'' dedi.

İha
00:00 - 28/11/2013 Perşembe
Güncelleme: 14:07 - 28/11/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Topbaş Başbakan'ın "İstanbul Adayı" kriterini açık
Topbaş Başbakan'ın "İstanbul Adayı" kriterini açık

Başkan Kadir Topbaş, İstanbul Fuar Merkezi'nde katıldığı "5. Uluslar arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı"nın açılışını yaptıktan sonra, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Adaylıkla ilgili sorulara cevap veren Topbaş, "Sayın Başbakanımı belki yarın Ankara'daki il başkanları ve belediye başkanları toplantısında da bir kısmını daha açıklayacak. AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarısı halkımızın takdirinde. İstanbul ortada, yapılanlar ortada. Sayın Başbakanımız İstanbul'la ilgili kararını da zannediyorum çarşamba gibi, ya da 5'i gibi bir tarihte bölge illerini de kapsayacak bir şekilde açıklama yapacaklar" dedi.

Bir basın mensubunun, "Aday siz gibi gözüküyorsunuz" demesi üzerine ise Topbaş, "Onu bilemem ama yaptıklarımız ortada. Sayın Başbakanımız özellikle kamuoyu yoklamalarında, yani halktan karşılığı olanlarla yürümeyi tercih ediyor. Bizim de halka güvenimiz var. Halk yaptıklarımızı takdir ediyor. İnşallah hayırlı olur İstanbul ve ülkemiz için" şeklinde konuştu.

10 yıl önce