|

Yerel Seçim Hazırlıkları Fuarı İstanbul'da

2014 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanan yerel seçimlerle ilgili çalışmalar hız kazandı. Yerel Seçim Hazırlıkları Fuarı 10-12 Ekim 2013 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

Cihan
00:00 - 12/08/2013 Pazartesi
Güncelleme: 11:41 - 12/08/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Yerel Seçim Hazırlıkları Fuarı İstanbul'da
Yerel Seçim Hazırlıkları Fuarı İstanbul'da

Mart 2014'te gerçekleşmesi planlanan yerel seçimlerle ilgili çalışmalar kapsamında Yerel Seçim Hazırlıkları Fuarı düzenlenecek. 10-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda adayların kendilerini en doğru şekilde ifade etmeleri için gerekli tüm profesyonel tanıtım hizmetleri yer alacak.

Organizatör firma tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, '2014 yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte hız kazanan seçim kampanyaları, günümüzde başlı başına bir sektör haline geldi. Dev seçim otobüslerinden afişlere, adayların kendilerini tanıttığı internet sitelerine kadar pek çok farklı iş dalı seçimlerden besleniyor. Teknolojinin gelişmesi ve herkesin kullanacağı şekilde ucuzlaması sayesinde adaylar artık kendilerini daha kolay tanıtabiliyorlar. Adayların kendilerini en doğru şekilde ifade etmeleri için gerekli tüm profesyonel tanıtım hizmetlerinin yer alacağı 'Yerel Seçim Hazırlıkları Fuarı' 10-12 Ekim 2013 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.' ifadeleri kullanıldı.

Seçimlerde kendini en iyi şekilde ifade eden ve doğru malzemelerle tanıtımını en etkili şekilde yapan adayların ön plana çıkacağının belirtildiği açıklamada, 'Katılımcı profili arasında fotoğraf stüdyoları, diksiyon kursları, reklam ajansları, promosyon- plaket- rozet firmaları, matbaalar, seçim aracı ile podyum- stant yapan firmalar hatta web tasarım ile toplu SMS ve e-mail firmaları da olan fuar, adaylar için bulunmaz fırsatlar yaratacak.' denildi.

11 yıl önce