|

Arap gelini olaJACKSON

Michael Jackson'ın kardeşi Janet Jackson Katarlı milyarder Vissam El-Mana ile evleniyor. İslami geleneklere göre yapılacak düğün 20 milyon dolara mal olacak. Kardeş Jackson'ın Müslüman olduğuna dair iddialar da var.

Dış Haberler
00:00 - 5/10/2012 Cuma
Güncelleme: 22:51 - 4/10/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Arap gelini olaJACKSON
Arap gelini olaJACKSON
DÜĞÜN ÖNÜMÜZDEKİ SENE

Bir buçuk yıl önce hayatını kaybeden ABD'li efsanevi pop yıldızı Michael Jackson'ın kız kardeşi Janet Jackson, Katar'a gelin gidiyor. Kardeş Jackson Katarlı milyarder nişanlısı Vissam El-Mana ile önümüzdeki sene Doha'da 20 milyon dolar değerinde ve Müslüman geleneklerine göre hazırlanacak bir düğünle hayatını birleştirecek.

SERVET DEĞERİNDE ULAŞIM MASRAFI

Katar'ın başkenti Doha'da yapılacak düğünün yakın tarihte görülen en büyük ve en "unutulmaz" düğün olacağı belirtiliyor. Janet ve Vissam'ın her şeyin mükemmel olması için, tüm detaylarla bizzat ilgilendikleri açıklanırken misafirlerin, özel uçakla Doha'ya götürüleceği ve çiftin sadece ulaşım masraflarına 3 milyon dolar harcayacağı açıklandı.

Her misafire Rolex saat

Tüm dünyadan 500 kişinin katılacağı Janet Jackson-Vissam El-Mana'nın düğününde, damat konuklara teşekkür etmek için 10 bin dolar değerinde Rolex marka saat hediye edecek.


12 yıl önce