|

Benim koyunum bile farklı bakıyor!

00:00 - 7/01/2010 Perşembe
Güncelleme: 16:02 - 7/01/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Benim koyunum bile farklı bakıyor!
Benim koyunum bile farklı bakıyor!

Ülke Tv'de yayınlanan 'Sıradışı' programına konuk olan şarkıcı Nihat Doğan kendisine gelen tehdit mesajları üzerine çılgına döndü.


BU ÜLKENİN KOYUNUNA BİLE AŞIĞIM

Çıkarmış olduğu albümün çıkış şarkısı olarak seçtiği '1071' isimli parçayla ilgili tehdit mesajları aldığını belirten Doğan: 'Bu ülkenin koyununa, köpeğine bile aşığız. Benim koyunum bile Avrupa'nın koyunundan farklı bakıyor. Bize bunları yapmayın. Kendisini milletine adamış, insanının gözyaşını kendi gözyaşı adleden, insanı için canını ortaya koyan bir kardeşinizi bu şekilde sözlerle lütfen üzmeyin' dedi.


KARDEŞLERİMİZİ ÖLDÜRDÜLER

Bu ülkede darbeye hizmet eden aydının aydın olmadığını belirten Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: 'Açın gözlerinizi dedik. 60'larda da kardeş kardeşi öldürdü. 80'lerde bir taraf Rusya'yı istedi, diğer taraf Amerika'yı istedi diye ona kominist dediler, buna vatansever dediler. Bu memlekette Cumhuriyet gazetesi koltuğunun altında diye sorgusuz süalsizce kardeşlerimizi öldürdüler.'


BU ÜLKE DEMOKRATİKLEŞMEYE BAŞLADI

Ensonhaber'in haberine göre, son zamanlarda sivil darbe diye söylemlerin duyulmaya başlandığına vurgu yapan Doğan: ' Bir memlekette statüko, dikta rejimi, cunta varsa o memlekette sivil darbe olur. Demek ki bu ülke demokratikleşmeye başladı. Bunu sizde kabul ediyorsunuz' dedi.

14 yıl önce