|

Boğaz yeşillendi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek için 'Yaşamayı Seç' sloganıyla, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerini yeşil ışıkla aydınlattı.

Cihan
00:00 - 5/03/2013 Salı
Güncelleme: 22:23 - 5/03/2013 Salı
Yeni Şafak
Boğaz yeşillendi
Boğaz yeşillendi

Yeşilay Cemiyeti 1 -7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiği etkinliklerle, sağlıklı yaşama dikkat çekecek. Bağımlılıklar konusunda toplumu bilgilendirmeye çalışan cemiyet, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerini saat 19.00'da yeşil ışıkla aydınlattı. Cemiyet, 'Yaşamayı seç' sloganı ile gerçekleştirdiği aydınlatma etkinliğiyle, toplumu zararlı alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyor. 4 saat boyunca yeşil ışıkla aydınlatılan köprüler, İstanbul Boğazı'nı muhteşem bir görsel şölen sundu.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerini yeşil ışıkla aydınlatan Yeşilay Cemiyeti, İstanbullulara keyifli dakikalar yaşattı. İstanbul Boğazı'nda çok güzel bir görüntü oluştuğunu ifade eden Rıdvan Yıldırım adlı vatandaş, "Yeşil insanın içine her zaman huzur veren bir renktir zaten. Çevremizi koruyup temiz tutalım. Yere tükürmeyelim ve bu bilinci çocuklarımıza da aşılayalım." ifadelerini kullandı.

11 yıl önce