|

CNN Türk spikerinden bir garip haber!

00:00 - 30/03/2012 Cuma
Güncelleme: 22:41 - 30/03/2012 Cuma
Yeni Şafak
CNN Türk spikerinden bir garip haber!
CNN Türk spikerinden bir garip haber!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çaycuma ilçesinde katıldığı cami açılışında, "Dindar bir nesilden kime zarar gelir? Vatana, memlekete, dinine, kendisine, ailesine faydası olur. Ateist, dinsiz bir gençten hiç kimseye fayda gelmez. Kafamızı gözümüzü de yarsalar, bıçak da sallasalar, kurşun da atsalar bu hafta '4+4+4' geçecek.' demiş, 'bir kısım medya' da o sözlerdeki 'ateist' vurgusunun altını çizmişti.


Post Medya sitesinin haberine göre, Ak Partili milletvekilinin sözleri medyada birilerince yeni bir 'provokasyon' ve 'psikolojik operasyon' malzemesine dönüştürüldü.

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın performansı dikkat çekiciydi. AK Parti'li vekilin sözlerini benimsemediğini söyleyen Payzın, ekranda dünyaca ünlü ateistleri sıralayıp, aklınca cevap yetiştirdi.



Stephen Hawking, Bill Gates, Steve Jobs, Angelina Jolie, Sigmund Freud ve Nazım Hikmet gibi isimleri sayıp, ateizm propagandası yapan Payzın, Ak Parti Milletvekili Ulupınar'ın 'Ateist, dinsiz bir gençten hiç kimseye fayda gelmez' sözünü bağlamından koparıp, 'Büyük adamlar hep ateistti' mesajı da vererek, CNN Türk ekranından "ateizm propagandası" yaptı.


12 yıl önce