|

Madalyon'daki hakareti sildiler

Müslümanların tepkisi geri adım attırdı. ABD'li şarkıcı Katy Perry Müslümanlardan gelen tepkiler üzerinde klipte yeralan Allah yazılı kolyeyi kaldırdı.

Murat Palavar
00:00 - 16/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 19:54 - 15/04/2014 Salı
Yeni Şafak
Madalyon'daki hakareti sildiler
Madalyon'daki hakareti sildiler

ABD'li şarkıcı Katy Perry'den geri adım. Şarkıcı tüm dünyada Müslümanlar tarafından tepki gören klibinde değişikliğe gitti. Katy Perry'nin Dark Horse isimli şarkının klibinde üzerinde Allah yazan madalyonlu bir kişiyi yok ediyordu. Gelen tepkilerinden ardından şarkıcı görüntülerden Allah yazılı kolyeyi kaldırttı.

İNGİLİZ MÜSLÜMAN İLK KEZ FARKETTİ

ABD'li şarkıcı Katy Perry son klibinde Müslümanları hedef aldı. Şarkıcının Youtube'de tıklanma rekorları kıran son klibindeki bir ayrıntı İngiliz bir Müslüman'ın dikkatinden kaçmadı. Dark Horse şarkısı için çekilen klipte Allah yazılı bir kolyeyi takan birinin yok edilmesi tepkileri çekti.

KOLYEDEN SİLİNDİ

Sözkonusu klipte Allah yazısı silindi. Yeni klipte şarkıcı Katy Perry'nin yok ettiği kişide artık Allah lafzı yeralmıyor. Konuyu Türk basınında ilk kez Yeni Şafak haberleştirmişti. Klip Türkiye'de de tepki çekmiş ve sosyal medyada kampanyalar düzenlenmişti.

DÜNYA AYAĞA KALKTI

Türkiye, Avustralya, Suudi Arabistan, Pakistan ve Bangladeş başta olmak üzere dünya genelinde yaklaşık 100 binden fazla imza toplandığı belirtildi. Katy Perry'nin yeni videosu youtube üzerinden yayına koyuldu.

MISIR'IN SON FİRAVUNU CANLANDIRDI

Katy Perry, "Prism" adlı albümünün üçüncü parçası olan "Dark Horse" için Mısır'dan ilham aldığı klibinde eski Mısır hükümdarı Kleopatra'yı canlandırdı. VII. Kleopatra, yani son Mısır kraliçesi ve son firavun idi.

HORUSUN GÖZÜ İLE MESAJ

Katy Perry klibinde Mısır ezoterizmine ait bir çok semboller de kullanıyor. Bunlardan bir ise Horus'un Gözü(DECCAL). Mısır ezoterizminde herşeyi gören göz olarak sembolleştirilen göz ile bir mesaj veriliyor.

Kilise korosunda 8 yıl söylemiş

Katheryn Elizabeth "Katy" Hudson (d. 25 Ekim 1984), sahne adıyla Katy Perry, Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu. Gospel müziği ile büyüdü, babasının papaz olarak görev yaptığı kilisenin korosunda sekiz yıl görev aldı. 2001 yılında müzik listelerinde herhangi bir başarı elde edemeyen ilk albümü Katy Hudson'ı piyasaya sürdü.

10 yıl önce