|

Mahkemede hakaretçilerle hesaplaşacak

Sanatçı Zerrin Özer, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan''ın toplantısına katıldığı için kendisine sosyal medyadan hakaret eden 50 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aa
00:00 - 23/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 22:44 - 22/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Mahkemede hakaretçilerle hesaplaşacak
Mahkemede hakaretçilerle hesaplaşacak

Şarkıcı Zerrin Özer, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan''ın ''Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi''ni açıkladığı toplantıya katıldığı için kendisine sosyal medya üzerinden hakarette bulunan 50 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

ELEŞTİRİ SINIRLARINI AŞTILAR

Özer''in avukatı Oğuz Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı''na yaptığı suç duyurusunun ardından yazılı açıklamasını basın mensuplarına dağıttı. Zerrin Özer''in, Erdoğan''ın Haliç Kongre Merkezi''nde düzenlediği toplantıya katılmasının ardından gerek Twitter gerekse facebook üzerinden haksız eleştirilere ve hakaretlere maruz kaldığını belirten Çelik, ''Bunun üzerine Özer, toplumumuzun her bireyi gibi fikirlerini ifade etmekte, demokratik haklarını kullanmada özgür olduğunu belirtmiştir. Fakat, sosyal medya üzerinden bir takım kişiler, eleştiri sınırlarını aşan sözler ve paylaşımlarda bulunmuş, ağza alınmayacak şekilde hakaret ve küfür etmişlerdir'' ifadelerini kullandı.


10 yıl önce