|

Mega Star Tarkan'a sarımsaktan taç

Tarkan, Sarımsak Festivali'nde sahneye çıkmak için Kastamonu'ya giderken bulunduğu aracın frenleri tutmayınca zor anlar yaşadı. 30 bin kişiyi coşturan Tarkan'a sarımsaktan taç hediye edildi

Kastamonu
00:00 - 8/08/2010 Pazar
Güncelleme: 23:26 - 7/08/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Mega Star Tarkan'a sarımsaktan taç
Mega Star Tarkan'a sarımsaktan taç

Mega Star Tarkan, konser için Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine giderken kaza tehlikesi atlattı. Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bu yıl 24' üncü düzenlenen Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali'nde konser vermek için Sinop Havaalanı'na uçakla gelen Tarkan, organizatör firmanın aracına binerek Taşköprü ilçesine hareket etti. Ünlü sanatçıyı taşıyan aracın, Sinop'un Durağan ilçesi yakınlarında oldukça dar ve virajlı olan yolda ilerlerken, freninin tutmadığı fark edildi. Yolun sol şeridine geçen araç güçlükle durdurulurken, Tarkan ile yanında bulunanların büyük panik yaşadığı belirtildi. Tarkan, buradan başka bir araca alınarak konsere yetiştirildi.

KOKUSUNU SEVİYORUM

Sarımsak Festivali'nin ikinci günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen konser Taşköprü Festival meydanında yapılrı. Tarkan'ı Taşköprü'de yaklaşık 30 bin kişi izledi. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ın sarımsaktan örülmüş taç ve sarımsak hediye ettiği Tarkan, sarımsak tacını başına takarak sarımsağın çok faydalı olduğunu söyledi. "Ben sarımsağı sürekli tüketiyorum" diyen Mega Star, sarımsağın söylenenlerin aksine gayet güzel koktuğunu söyledi. Kastamonu Cide'de Loç Vadisi'nde yapılması kararı alınan hidroelektrik santrali ile ilgili olarak da konuşan Tarkan, "Loç Vadisi'ne sahip çıkalım, bizim topraklarımız değerli. Hidroelektrik santrallerine karşı topraklarımızı koruyalım. Hes'e hayır" dedi.

Genç kızlar ise Mega Star'a sarılmak için çıkış kapısında izdihama sebep oldular. Yeni albümü ile ilgili soru yönelttiğimiz ünlü sanatçı, "Siz de gördünüz, konser boyunca alan hınca hınç doluydu. Yeni albüme verdiğim emeğe değdiği için çok mutluyum." dedi.



14 yıl önce