|

Neslimizin geleceği için Ak Parti iktidarının devam etmesi gerek

Kendisinin Milletvekilliği listesine girememesi nedeniyle üzüntü içinde olan sevenlerine Bayhan, “Söz konusu neslimizin geleceği ise Nevzat Bayhan'ın adaylığı teferruattır”dedi.

00:00 - 26/05/2011 Perşembe
Güncelleme: 11:23 - 26/05/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Neslimizin geleceği için Ak Parti iktidarının deva
Neslimizin geleceği için Ak Parti iktidarının deva

Gazeteci Yazar Nevzat Bayhan Asu TV'de yayınlanan Hedef Özel Programı'a konuk oldu.


Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Bayhan, “Ben aday olsaydım da ancak bu kadar çalışabilirdim. Aday adayı olan arkadaşların hepsi de; bazıları burada bazıları Adıyaman dışında yine partimiz için çalışıyorlar, çalışıyoruz.”dedi.


Bayhan, Bu seçimlerin çok önemli olduğunu, bu seçimle istikrarın korunması gerektiğini, kendisinin aday olup olmamasından daha önemli olanın 2025 yılının fotoğrafını görmek olduğuna dikkat çekti.



Aday adaylığı sürecinde birlikte çalıştığı arkadaşları için; “Bu muhteşem insanları teselli etmek için şunları söyledim: 'Söz konusu neslimizin geleceği ise Nevzat Bayhan'ın adaylığı teferruattır.'dedim ve durmadan çalışmamız gerektiğini, adaymışız gibi çalışmalara devam etmemiz gerektiğini söyledim.”dedi Bayhan ve durmadan; köy köy, ilçe ilçe kendisinin de arkadaşlarında partileri için çalıştıklarını ifade etti.


Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Başkanı da olan Bayhan, Kardeşlik ve kardeşlik ölçüsüne riayet edildiğinde ülkemizin daha da ilerleyeceğine inandığını söyledi.

Ak Parti Milletvekillerinde, 'sürekli halkla olan' bir anlayışın yerleşmiş olduğuna vurgu yapan Bayhan, “Ak Parti Malatya Miletvekili Adayı Ömer Faruk Öz Bey ile köyleri gezdik ve gördük ki herkes vekilini, siyasetçisini tanıyor. Ömer Faruk Öz bir model bence. Halkla iç içe bir insan. Yeni adaylarımız bu Beyefendiyi örnek almalı” diyerek Ömer Faruk Öz'ün çalışmalarından övgüyle bahsetti.

Bayhan sözlerine şöyle devam etti: “Sözlerimi kaale alan insanlara diyorum ki; 'Kaptan'a güveniyor musunuz', evet. 'Bu Kaptan, bu gemiyle hedefe doğru gitti mi', gitti. 'Kaza yaptım mı', yapmadı. Evet, Kaptan gemiyle hedefe doğru ilerliyor. Bize de düşen elimizden gelen gayreti göstermeliyiz ve ona yardımcı olmalıyız. Sevdiklerimizi listede görmek isterdik, listeye sevdiğimiz insanlar giremeye bilir. Ama listede olanlar da bizim insanlarımız. Kimin seçileceğinden çok Partimizin kaç milletvekili çıkaracağı önemli. Adıyaman halkı hep hakkın ve adaletin yanında olmuştur. Şimdi de Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yanında olacaktır inancındayım. Ve buradan beş sıfır kazanacağına inanmaktayım. 75 aday adaylarının hepsinin köy köy dolaşması lazım. Şu anda söz konusu neslimiz. Türkiye atık 10 sene öncesinin Türkiyesi değil. Türkiye artık rol model. Bütün dünya mazlumlarının umudu durumundadır. Sayın Başbakanımız beş altı sene öncesinden görüyor Dünya'daki gelişmeleri. Demokratikleşme ve kardeşliği ntemini ve tesisi için çabalar sarf ediyor. Ülkemiz, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde; istikrarla ve hızla ilerlerken bu hızı kesme düşüncesinde olanlar var. Zorla insanların kepenklerini kapatmaya çalışıyorlar. Ben bunu asla doğru bulmuyorum. İnsanların hürriyetlerini buyruk altına almaya çalışıyorlar, bunu da asla kabul etmiyorum. Halkımız yaşadığı mekânda özgür olmalı ve özgürce işini gücünü yapmalı, oylarını da özgürce istedikleri partilere vermelidir.”dedi.

Sürekli “darbe”lerle ülkemiz insanının tahakküm altında tutulduğunu, bundan sonra “darbe”lerin gelme şansının artık olmadığını ve yeni Anayasa ile bütün darbe heveslilerinin heveslerinin de söneceğini söyledi.

Bayhan: “Halkımız Başbakanımızı seviyorlar, partimizi seviyorlar. Bize düşen sevenlerimize, eşimize, dostlarımıza ulaşmak. İstikrarın devam etmesi için, bir yol kazası yaşanmaması için, ulaşabildiğimiz kadar insana ulaşarak oylarını istikrar yönünde kullanmalarını sağlamak. Vekillerimiz de halkın isteklerini ve taleplerini silinmez kalemlerle kalplerine not etmeliler.”dedi.

Sunucunun, aday adaylığı için istifa ettiği 'görevine dönüp dönmeyeceği' sorusuna: “Gemileri yakıp geldik. Biz halkımıza hizmetkâr olmaya geldik. Buna da devam edeceğiz inşallah. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş Bey'e teşekkür ederim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.'yi muhteşem bir noktaya taşıdık ve o noktada bıraktım. Ben 'geri döneceğim' gibi bir düşünce içinde olmadım. Listeler açıklandıktan sonra da Sayın Başkanımız bana: “O zaman Kültür Danışmanım ol” dedi. Başkanımız Sayın Kadir Topbaş ile birlikte çalışacağız. Biz hizmet için varız. Hizmette görevin seçilmesi yerine, görev üzerinize düştüğünde o görevi layıkıyla yapmaktır asıl olan.”dedi.

Türkiye'mizin iyi güzel noktalara gittiğine dikkat çeken Bayhan, bu sürecin devam etmesi gerektiğini ve bu geminin kazasız belasız yol alarak hedefe varması gerektiği, herkesin 'istikrar sürmeli. İstikrarın sürmesi için de Ak Parti iktidarı devam etmeli.'demesi gerektiğini ifade etti.


Bayhan, “tüm izleyenlere en kalbi muhabbetlerini sunduğunu” söyledi ve programda kendisini ağırlayan Asu TV çalışanlarına da teşekkür etti.





13 yıl önce