|

Parıltım yeniden lezzetli yemekler sunuyor

00:00 - 22/12/2010 Çarşamba
Güncelleme: 13:11 - 22/12/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Parıltım yeniden lezzetli yemekler sunuyor
Parıltım yeniden lezzetli yemekler sunuyor

Necat Aydın, yeni kurduğu PARILTIM ile toplu yemek hizmet piyasasına hızlı bir dönüş yaptı.


Yemek üretim sektöründe 1984 yılından bu yana profesyonel hizmet veren ve yeni markası Parıltım ile toplu yemek hizmet sektörüne geri dönen Necat Aydın, yükselişini hızla sürdürüyor.



Necat Aydın, 1998 yılında Parıltı markasıyla yemek üretim hizmet sektörüne giriş yaptı ve aynı zamanda Yemek Sanayicileri Derneği Federasyonu'nu (YESİDEF) kurup Başkanlığını sürdürdü. Parıltı Yemek Üretim Şirketi'nde 450 personeliyle hizmet verdiği 65 kurumsal firmada, kişi sayısının 46.000'e ulaşmasından sonra, Compass Group ile iş ortaklığına girdi. 2002 yılından sonra şirket hisselerini Compass Group'a devreden Necat Aydın, verdiği aradan sonra Parıltım Toplu Yemek Şirketi'ni kurarak sektöre geri döndü ve kısa sürede 26 şirket ile anlaşma yaparak toplu yemek hizmetini sunmaya başladı.



Parıltım Toplu Yemek, Necat Aydın'ın 26 yıllık uzmanlığı ile her büyüklükteki firmaya ve her sektördeki çalışanlara, yerinde yemek üretimi, taşıma yemek üretimi ve davet organizasyon hizmetlerini kusursuz sunarak, piyasalarda haklı yerini kısa sürede aldı.


13 yıl önce